Pianigiani: Ekim ayında hazır oluruz

Güncelleme Tarihi:

Pianigiani: Ekim ayında hazır oluruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2012 15:42

Fenerbahçe Ülker coachu Simone Pianigiani, takım olmak için zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti ve "Ekim ayında hazır oluruz" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki antrenörlük günlerine, eski takımı Siena maçıyla başlamasının kendisine heyecan verdiğini ifade eden Pianigiani şöyle devam etti:

PIANIGIANI'YE BÜYÜK ONUR

"Benden ve takımımızdan büyük beklentiler olduğunun farkındayım. İyi bir takım olabilmek için çok çalışacağız. Henüz milli takımlarda oynayan oyuncular da aramızda değil. Ekim ayına kadar hazır duruma geçeriz.

Türkiye Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Euroleague'de grubumuzdaki Real Madrid, Panathinaikos ve Khimky güçlü takımlar. İşimiz kolay olmasa da taraftarı mutlu edecek işler başaracağımızdan eminim."

Pianigiani bir soru üzerine, "Malaga'nın Bogdanovic'e talip olduğundan haberim yok. İspanyol medyasını takip etmiyorum. Ancak bu kadrodan kimseyi vermeyi düşünmüyoruz. Bogdanovic'in ayrılması söz konusu değil" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Kemal Dinçer ise, Bogdanovic konusunda İspanyol kulübünden kendilerine yapılan başvurunun olmadığını söyledi ve şöyle konuştu:

"Bojan burada mutlu ve ayrılmak istemiyor. Sadece NBA için opsiyonu var. 5-6 maç oynadıktan sonra ihtiyaca göre bir yabancı daha alabiliriz ancak gelecek olan oyuncu, altıncı yabancı olduğunu bilerek gelmeli"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!