Pereira: 'Diken üstündeyiz!'

Güncelleme Tarihi:

Pereira: Diken üstündeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 21:04

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.tur ön eleme ilk maçında Monaco'yu 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira rövanş maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Pereira, Monaco maçı öncesi basın toplantısında şunları söyledi:

"Bu turun en zor eşleşmesi Fenerbahçe- Monaco karşılaşması. Evimizde iyi bir performans sergiledik. İyi bir futbolla turu geçeceğimize inanıyorum. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyoruz. Maç maç bakmak gerekiyor artık. Avrupa Şampiyonası’ndan dolayı tam takım olarak çalışamadık. Ama bu maça iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Elimizden geldiğince iyi mücadele ederek inşallah kendi taraftarımıza hem de ülkemize güzel bir mutluluk yaşatmak isteriz.

İLK MAÇTA İYİYDİK
Benim en büyük motivasyonum bu kulüp için ter dökmek. Her zaman hazır olmak zorundayım. Ben bunu özel çalışma olarak görmüyorum. Bu formanın verdiği sorumluluk var. Hazır olmak ve kendimi her zaman geliştirmem gerekiyor. İlk hazırlık maçlarında tam olarak hazır bir görüntü veremedik. İlk resmi maçımızda ise gayet iyi bir performans sergiledik.

Haberin Devamı

DİKEN ÜSTÜNDEYİZ
Kolay değil sistem değiştirmek. Daha sezon başlangıcındayız. Zaman geçtikçe bu sistemde daha başarılı olabiliriz. 3-5-2’de oynayan oyuncular kanatta çok daha zorlanıyor. Buna hak veriyorum. Zaman geçtikçe çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.  İlk maçta 2-1 kazandık ama daha da farklı bir skor alabilirdik. 2-1 çok tehlikeli bir skor. Diken üstünde diyebilirim. Biz bu durumu abartmadık ve herkes kendi görevine odaklandı. Eminim herkes elinden geleni yapacak ve iyi bir skorla kazanacağız. Yarın tur atlarsak benim için iyi bir düğün hediyesi olur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!