Pereira: Bu haksızlıklar bizi daha da güçlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Pereira: Bu haksızlıklar bizi daha da güçlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 09:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için, hakkımız yendiği için hepimizin canı yandı. Bu bizi takım olarak daha da kenetledi” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’a 3-2 kaybettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Vitor Pereira belki de en gergin kişiydi. Tecrübeli hoca, hakem kararlarına karşı çok öfkeliydi. Bu karşılaşma sonrası sakinleşip gerçek düşüncelerinin ortaya çıkmasını bekledik ve kendisine derbinin ardından takımı Fenerbahçe’nin nasıl bir yola gireceğini sorduk. Portekizli teknik adam, tüm sorularımızı büyük bir samimiyetle yanıtladı.
İşte Vitor Pereira’nın Beşiktaş mücadelesi sonrası yaptığı ilginç tespitler...

“ONURLU BİR FUTBOL OYNADIK”

- bazen kötü gibi görünen şeyler uzun vadede çok iyi sonuçlar doğurur. Beşiktaş karşısındaki onurlu bir futbol oynadık. Bu bize gurur verdi. Olumsuz hakem kararları ve yanlış yönetim sonucu maçı kaybetmiş olabiliriz ama gelecek adına bu takım neler yapabileceğinin sinyallerini verdi.
- Beşiktaş karşılaşması bizi daha da güçlendirecek. Bundan sonraki maçlara çok daha güçlü çıkacağız. Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için, hakkımız yendiği için hepimizin canı yandı. Bu bizi takım olarak daha da kenetledi.

Haberin Devamı

“Rakipleri yenmekten fazlasını yapmalıyız”

- PEREIRA, “Şimdi biliyoruz ki biz sadece rakiplerimizi yenmek zorunda değiliz. Haksızlıklarla da mücadele etmek zorundayız” diye konuştu.

Pereira: Bu haksızlıklar bizi daha da güçlendirdi

TARAFTARLARIMIZ KENETLENMELi

Portekizli hoca, “Artık bütün futbolcularım, kendilerini nelere hazırlayacaklarını daha iyi biliyorlar” dedi.

- PEREIRA, Beşiktaş maçında yaşananların sadece takımı değil taraftarı da kenetleyeceğine inandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti;
- Türkiye’yi yeni tanıyan futbolcular da gördüler ki mücadele ettikleri arena çok daha çetin ve zor. Bu maçtan çok daha güçlü çıktık. Artık bütün futbolcular kendilerini nelere hazırlayacaklarını daha iyi biliyorlar. Artık sadece rakiplerinin futbolcular olmadığını gördüler.

“Tek yumruk olacağız”

- Taraftarımızın bunları gördüğünü ve tepki verdiğini biliyorum. Onlar da bu mücadelede sonuna kadar yanımızda olmalı. Hiç bölünmeden tek bir yumruk gibi bütün zorlukları birlikte aşmalıyız. Şampiyonluk için o ışığı gördüm. Taraftarımız da gördü.

Haberin Devamı

PEREIRA’YI USLU DURDURDU

- BEŞİKTAŞ yenilgisi sonrası Pereira çok sinirliydi. Portekizli’yi asbaşkan Mahmut Uslu sakinleştirdi. Soyunma odasında son derece kızgın olan ve hakem hakkında ağır eleştiriler yapmaya hazırlanan Pereira ile konuşan Uslu, hocaya kendisine zarar verebileceğini ve federasyondan ceza alabileceğini söyledi. Vitor Pereira sakinleştikten sonra basın toplantısına biraz gecikmeli olarak katıldı.

BAKMADAN GEÇME!