Paris'teki Türk sporcular büyük korku yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Paristeki Türk sporcular büyük korku yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 10:22

Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan saldırıların ardından tekvando turnuvası için ülkede bulunan milli sporcular ve Federasyon Başkanı Metin Şahin endişeli.

Haberin Devamı

Olimpiyat yolunda mücadele eden sporcularımızdan Servet Tazegül, Nur Tatar, Yunus Sarı, İpek Çiğdem, Fırat Bozan, Umut Birlik ve Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, dün gece Paris'te yaşanan terör saldırıları sonrası büyük panik yaşadı.

Paristeki Türk sporcular büyük korku yaşadı
Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin (üstte), olayın ardından yaptığı açıklamada, "Otel dışına güvenlik nedeniyle çıkmıyoruz. Olayın ilk olduğu saatlerde ve devamında sporcularımız da biz de korku yaşadık. Ancak sağlık durumumuz iyi. Yaşanan olayda ilk şoku atlattık. Sporcularımızın morali bozuk olsa da, yarın yapılacak olan puan turnuvasına katılacağız. Şu saatlerde Fransa polisi Paris'e giriş-çıkışı yasakladığı için şampiyonanın yarın yapılıp yapılmayacağı belli değil. Şampiyona salonu kalabalık olacağı için belki de iptal olabilir. Burada alarm verilmiş durumda. Pazar günü Fransa saat 11'00'de Türkiye'ye dönmüş olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin'in bu açıklamalarının ardından Paris'te hafta sonu yapılacak tüm spor organizasyonlarının iptal edildiği açıklandı. (sporx)

#ParisİçinAğlıyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!