Paris'te İstanbul fotoğrafları sergisi

Güncelleme Tarihi:

Pariste İstanbul fotoğrafları sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fransa'nın başkentinde bugün, uzun süre konuşulacak dev bir fotoğraf sargisi açılıyor. Seçiciliğini Sipa Press'in kurucusu ve direktörü Gökşin Sipahioğlu'nun, derlemesini Ferit Düzyol'un yaptığı sergide Türk fotoğrafının tanınmış isimlerinin fotoğrafları yer alıyor. 1 Ağustosa kadar açık kalacak sergiyi yüz binlerce Fransızın ziyaret etmesi bekleniyor. Sergide eserleri yer alan Türk fotoğrafçılardan bazıları şunlar:

KİMLER VAR

Nedim Apaydın, Coşkun Aral, Ani-Çelik Arevyan, Tahsin Aydoğmuş, Uğurhan Betin, Kadir Can, Nevzat Çakır, Bünyamin Çelebi, İsa Çelik, Manuel Çıtak, Gültekin Çizgen, Bünyad Dinç, Şakir Eczacıbaşı, Burak Ersemiz, Engin Ertan, Alpay Evin, Ara Güler, Sami Güler, Şemsi Güler, Aramis Kalay, Ali Öz, Haluk Özözlü, Nazım Timuroğlu, İlhami Uncuoğlu...

HÜRRİYETÇİLER

Bugün açılacak olan dev sergide Hürriyet grubundan da tanınmış fotoğrafçıların çalışmaları yer alıyor. Hürriyet Gazetesi'nden Kani Atmaca, Süleyman Arat, Kutup Dalgakıran ve Hayrettin Karateke ; Atlas Dergisi'nden Sinan Anadol, Erdem Yavaşça, İzzet Keribar ve Mehmet Gülbiz; Tempo Dergisi'nden Çağrı Kılıççı ve Tamaşa F. Dural, fotoğraflarını binlerce Fransızın beğenisine sunacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!