Özer'in ruhunu biliyor

Güncelleme Tarihi:

Özerin ruhunu biliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 13:37

Fenerbahçe’de yükselen form grafiğiyle dikkatleri çeken Özer Hurmacı için en yakınındaki isim, dayısı teknik direktör Lemi Çelik önemli tespitlerde bulundu.

Haberin Devamı

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Çelik, “Özer’in 2 yılda tam 3 kez ayağı kırıldı. Performansını maksimal düzeye çıktığı zaman büyük sakalıklar geçirdi. Ben futbolcu olduğumu için neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Ancak Türkiye’de en iyi iki doktor, bir tanesi Burak bey, Galatasaray’ın doktoru, diğeri ise Ömer hoca, Fenerbahçe’nin doktoru ikisi de uygulamış oldukları yanlış operasyon/uygulamalardan dolayı Özer, bu hale düştü. Futbol hayatı inişli çıkışlı bir noktaya geldi” dedi.

AMACI İYİ FUTBOL OYNAYARAK CEZAEVİNDE BULUNAN YÖNETİCİLERE KATKI SAĞLAMAK

Genç futbolcunun oynayıp takımına katkı sunamamaktan kaynaklanan bir sıkıntı yaşadığına vurgu yapan Çelik, “İyileştikten sonra maç kondüsyonuna ihtiyaç vardı; tam bunu sağlamaya başlamışken,  Fenerbahçe’nin başına gelenler olaylar onu moral olarak çok kötü etkiledi. Özer, Aziz Yıldırım’ın ve yöneticilerin, Cemil Turan’ın cezaevinde olmasından dolayı çok üzgün. Son konuşmamızda ağladı; kahroluyor. Cemil ağabey, Şekip ağabey hepsi içeride diyor. Takımda çok fazla yer alıp, katkı sağlayamadığı için çok üzgün. Amacı iyi futbol oynayarak cezaevindeki yöneticilere destek olmak. Tek üzüntüsü bu… Başarısıyla onlara manevi anlamda onlara destek sağlamak istiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

SAHAYA AĞIRLIĞINI KOYUYOR

Lemi Çelik, “Mersin İdman Yurdu maçında attığı golden ziyade, maç kondüsyonuna ulaşması, topu iyi kullanması, hükmetmesi, girmiş olduğu gol pozisyonlarında, attığı kurtardığı golde gerçek Özer’in sahaya ağırlığını koymaya başladığını gördük” dedi.

AYKUT KOCAMAN ONUN RUHUNU BİLİYOR

Aykut Kocaman’ın Özer için büyük bir şans olduğunu dile getiren teknik direktör Lemi Çelik, “ Özer, henüz 23 yaşında, öyle çok olgunlaşmış bir sporcu değil. En büyük arzusu takımının başarısına katkı sağlamak istiyor. Heyecanı bundan kaynaklanıyor. İlerleyen haftalarda performansını çok idaha yükseltecek. Ayrıca Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin başarısı için hem de Özer için büyük bir şans. Aykut  hoca, Özer’in ruhunu, düşüncelerini her şeyini biliyor. Kızgınlıklarını anlıyor, ihtiyaçlarını, kızgınlıklarını biliyor.  Ayrıca kendisi süreci çok iyi taşıyor. Aykut hocanın orada olması Fenerbahçe için büyük bir şans, eğer yabancı bir teknik adam olsaydı neler olacağını tahmin bile edemiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!