Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom İndir Ve Oyna - Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme

Güncelleme Tarihi:

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom İndir Ve Oyna - Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 12:52

Yetişkinler kadar çocuklarında sanal oyunları oynamaktan hoşlandıkları görülmektedir. Oyun yapımcıları çocuklar için onların seviyelerine uygun olan oyunları piyasaya sürmektedirler. Hatta bazı çocuk oyunlarının yetişkinler tarafından da tercih edilmesi bu oyunlara olan ilginin artmasına sebep olmaktadır. Ailelerin büyük bir kısmı çocuklarını şiddet içerikli oyunlardan uzak tutmaya çalışmaktadırlar. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom oyunu da çocuklara uygun olan ve şiddet içermeyen oyunlardan biri olmaktadır. Peki, SpongeBob SguarePants: Battle for Bikini oyunu nasıl indirilir ve oynanır? SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom sistem gereksinimleri nelerdir, rehber ve detaylı inceleme nasıldır? İşte, SpongeBop SquarePants: Battle for Bikini oyunu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için gerekli olan detayları derledik.

Haberin Devamı

SpongeBop SquarePants: Battle for Bikini Bottom adı verilen oyun, renkli ve sevimli karakterleriyle oyuncusunun ilgisini çekmektedir. Çizgi film görünümünde olan oyunun özellikle çocuklar tarafından severek oynandığı belirtilmektedir.

 SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Hakkında

 SpongeBop SquarePants: Battle For Bikini Bottom adlı oyun, Rehydrated şeklinin orijinal yapımının aynısının tekrardan gözden geçirilerek oyun severlerin beğenisine sunulan bir oyun olmaktadır. Görsel tasarımı oldukça iyi olan bu oyun oyuncuya renkli ve eğlenceli görünmektedir. Çözünürlük seviyesinin de üst düzeyde olduğu bu oyunda çeşitli düzenlemelerde mevcut olmaktadır. Oyunda hem çevrim içi hem de çevrim dışı olmak üzere seçenekler bulunmaktadır. Oyun iki kişiye kadar oynanabilmektedir.

Haberin Devamı

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom satın alırken, hurriyet10 indirim kodunu kullanarak %10 indirim alabilirsiniz...

 

SPONGEBOB SQUAREPANTS: BATTLE FOR BİKİNİ BOTTOM İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

 SpongeBop SquarePants: Battle For Bikini Bottom Minimum Sistem Gereksinimleri

 SpongeBop SquarePants: Battle for Bikini Bottom video oyununu oynayabilmek için bilgisayarların bu oyun için gerekli olan sistem gereksinimleri ile donanımlı olması gerekmektedir. Bu oyun için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde belirtilmektedir:

 64- BİT işlemci ve işletim sistemi olmalıdır.

 İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit) olması gerekir.

 İşlemci: AMD / Intel CPU @2.8 GHz ya da daha iyisi (AMD Phenom II X4 925 ya da Intel i3-4130 önerilmektedir.

 Bellek: 4 GB RAM olmalıdır.

 Ekran Kartı: En az 2GB VRAM’e sahip ve DirectX 11 ile Shader Model 5.1 destekleyebilen AMD/NVIDIA ekran kartı. AMD Radeon HD 7870 ya da NVIDIA GeForce GTX 760 ya da daha yenisi de önerilmektedir.

 DirectX: Sürüm 11

 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan olmalıdır.

 Ses Kartı: Harici veya dahili DirectX 9 uyumlu ses kartı olmalıdır.

 Windows 7 ve Windows 8.1 desteklese de AMD ekran kartları, bu işletim sistemlerinde daha düşük performans göstermektedirler.

Haberin Devamı

 SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom oyunu yüksek çözünürlüğe sahip ve görsel efektleri iyi olan bir oyun olmaktadır. Bu yüzden bu oyun için minimum bir sistem donanımı yapılan bir güncelleme sonrasında yeterli olmayabilir. Bu nedenle bu oyun için önerilen sistem gereksinimleri şunlar olmaktadır:

 64- BİT işlemci ve işletim sisteminin olması gerekir.

 İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit) olmalıdır.

 İşlemci: AMD / Intel @3.5 GHz ya da daha iyisi (AMD FX-6300 serisi ya da Intel Core i3-8100

 Bellek: 8 GB RAM yeterli olmaktadır.

 Ekran Kartı: En az 2GB VRAM’e sahip ve DirectX 11 ile Shader Model 5.1 destekleyen AMD/NVIDIA harici ekran kartı. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ya da AMD Radeon R9 olması tavsiye edilmektedir.

 DirectX: Sürüm 11 olmalıdır.

Haberin Devamı

 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan olmalıdır.

 Ses Kartı: Harici veya dahili DirectX 9 uyumlu ses kartı olmalıdır.

 SpongeBop SquarePants: Battle For Bikini Bottom Oynayış Rehberi ve Oynama İpuçları

 SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom oyununda karekter sayısı 3 olarak belirtilmektedir. Bu oyuncular SpongeBop SquarePants, Patrick Star ve Sandy Star olmaktadır. Her karakterin kendine ait olan birtakım özellikleri bulunmaktadır. Bu karakterler yeteneklerini kullanarak Bikini Bottom'u robotların elinden kurtarıp oyunda ilerleyerek yeni yeteneklere sahip olmaktadırlar. Oyun SpongeBop'un evinde başlamaktadır. Bu bölümde birtakım görevler yerine getirilerek diğer bölümlere geçiş sağlanmaktadır. Bu evdeki görevlerin zorluk derecesi farklı olmakla birlikte birçoğu oyuncuları zorlamaktadır.

Haberin Devamı

 SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Detaylı İnceleme

 SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom video oyunu görsel açıdan oldukça iyi tasarlanmış oyunlardan bir tanesi olarak değerlendirilmektedir. Oyun sırasında oyuncuların herhangi bir sorunla karşılaşmadan oyunu tamamlamaları da oyunun performansı hakkında yapılan faydalı yorumlar arasında olmaktadır. Oyun sürükleyici bir şekilde kurgulandığından oynayacak kişilerin sıkılmamasını sağlamaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!