Orman'a siftah yaptıran galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Ormana siftah yaptıran galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 00:27

3-0’lık Kasımpaşa zaferi sonrası Beşiktaş Başkanı ilk kez soyunma odasına indi. Şota Arveladze ise 3-0 kaybettikleri tekrar karşılaşması için imalı bir yorumda bulundu ve “Keşke bir tane daha oynasaydık” dedi.

Haberin Devamı

Tekrar karşılaşmasında lacivert beyazlıları net bir skorla deviren Kartal’da futbolcular 3 puanın coşkusunu Fikret Orman’la birlikte kutlarken, oyuncuları da tek tek tebrik etti.


BEŞİKTAŞ, Donk’un hareketi sonrasında tekrar edilen maçta Kasımpaşa’yı 3-0 yenerek yeniden şampiyonluk potasına girdi. Son iki haftada Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle çok daha kritik bir havaya bürünen karşılaşmada siyah beyazlılar, Paşa’yı Almeida, Pedro France ve Veli’nin golleriyle devirirken, bu galibiyet Başkan Fikret Orman’ı da fazlasıyla memnun etti. Başkan seçilmesinden bu yana ne maç öncesi ne de maç sonrası soyunma odasına inen Orman, Kasımpaşa zaferini futbolcularıyla kutlamak için ilk kez soyunma odasına indi.

EKSTRA PRİM VERİLMEYECEK

FUTBOLCULARINI tek tek kutlayan Beşiktaş Başkanı, “Bu galibiyetten ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk kez soyunma odasına iniyorum. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu gece sevincimizi yaşadıktan sonra Bursaspor maçına odaklanalım” ifadelerini kullandı. Fikret Orman’ın bu ziyaretinde herhangi bir ekstra prim konuşulmazken, eğer siyah beyazlılar Bursaspor’u da devirirse, daha önceden belirlenen primi almaya hak kazanacak. Futbolcular, yeşil beyazlıları yenerse 3 maçlık paket prim olan kişi başı 60 bin liralık ödülün de sahibi olacak.

Haberin Devamı

Gündem yabancı sayısı

KULÜPLER Birliği Vakfı dün toplanırken Başkan İlhan Cavcav, yabancı futbolcu kontenjanıyla ilgili kısa bir sohbet yaptıklarını tam bir mutabakat sağladıktan sonra TFF ile görüşüleceğini açıkladı.

Keşke yine tekrarlansa

Şota Arveladze, 3-0 kaybettikleri tekrar karşılaşması için imalı bir yorumda bulundu.

KASIMPAŞA Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig’de 3-0 yenildikleri Beşiktaş tekrar maçıyla ilgili yaptığı imalı değerlendirme yapıp “Keşke bir tane daha oynasaydık” dedi. İlk gölü yedikten sonra maçın kendileri için zorlaştığını belirten Şota, “3-0’dan sonra maçla ilgili konuşmak çok zor. O andan sonra maçı çevirmek de zor oluyor. Futbolcular, ikinci yarı maçı çevirmeyi denediler ama sonuç böyle oldu” ifadelerini kullandı. Bu arada lacivert beyazlılarda hiçbir futbolcu basın toplantısına katılmadı.

Haberin Devamı

Önce korkuttu sonra oynadı

KASIMPAŞA ile Beşiktaş arasında 15 Aralık 2013 tarihinde oynanan maçın olay adamı Ryan Donk’un, dün oynanan tekrar karşılaşmasının ilk 11’inde yer almaması dikkat çekti. Aralık ayında oynanan karşılaşmada sahaya giren ikinci topu uzun süre elinde tutup, gole giden Almeida’nın ayağındaki topa attığı için büyük tepki çeken ve bu hareketi dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçın tekrarlanmasına karar verdiği Hollandalı oyuncu, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle dünkü müsabakada ilk 11’de başlayamadı. KASIMPAŞALI Donk’un iki gün önce antrenmanda ufak bir kalp sorunu yaşadığı dolayısıyla da teknik direktör Şota Arveladze tarafından maç kadrosuna alındığı ancak maçın ilk düdüğünde yedek kulübesinde tutulduğu ortaya çıktı. Kalp ritminde sorun olan Donk’u biraz daha dinlendirmek amacıyla ilk 11’de başlatamayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş’un kırmızı kart görmesi sonrasında Hollandalı futbolcuyu 53. dakikada oyuna soktu.

Haberin Devamı

Sosyal medya Öksüz’e yüklendi

BEŞİKTAŞ’ın tekrar maçında Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup etmesi sonrasında siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz’e yüklendiler. Öksüz karşılaşmanın tekrarı kararı sonrasında yaptığı açıklamada “Beşiktaş’la 10 maç yapsak 10’unu da kazanırız” demişti. Olaylı ilk maçın ardından gelen karşılaşmanın tekrarı kararına Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz tepki göstermiş, Donk’un pozisyonunda kurak değil hakem hatası olduğunu iddia etmiş ve “Beşiktaş’la 10 maç yapsak o’unu da kazanırız” demişti.

Adalet tecelli etti

BEŞİKTAŞLI Yönetici Erdal Torunoğulları 3-0 biten ve Beşiktaş’ın lider Fenerbahçe ile arasındaki farkı 5 puana indirmesini sağlayan Kasımpaşa maçı sonrası ‘Adalet tecelli etti” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun tekrar kararı yerine 3-0 Beşiktaş lehine tescil kararı vermesi gerektiğine dikkat çeken Erdal Torunoğulları, “Futbolcularımız aldığı skorla 3-0’lık skoru tescili kendileri sahada gerçekleştirdiler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Webo’dan ilginç yorum

BEŞİKTAŞ’ın Kasım-paşa’yı 3-0 yendiği tekrar maçına F.Bahçe’nin yıldızlarından Pierre Webo ilginç bir yorum yaptı. Twitter’daki kişisel sayfasında maç devam ederken Kamerunlu oyuncu “Bu maç mı tekrar edildi. Utanın” yazarak, maçın 3-0 devam ettiği andan bir televizyon görüntüsünü paylaştı.

İŞTE O TWEETLER

@sirslavensilic Arkadaşlar Hilmi Öksüz şu an Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da ilk kalkacak uçağa bilet arıyormuş.
@gokhanaktuna Hilmi Öksüz’ün sözü, maç 2 topla oynansa geçerli olabilirdi.
@sahintastan Hilmi Öksüz ‘Biz Beşiktaş ile 10 maç yapalım 10 maçı da yeneriz’ diyeli 1 ay oldu.

Herkes gitti Hamza kaldı

AKHİSAR Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim’in G.Saray’la yollarının ayrılmasından sonra ligde tek takımda en uzun süreli görev yapan çalıştırıcı unvanını koruyor.

Haberin Devamı

Avrupa rekoru Rize’nin!

SON on 15 haftada 6 beraberlik 9 yenilgi alan Ç.Rizespor, Yunan Aris’in 15 maçın ardından Panionios’u 1-0 yenmesiyle Avrupa’nın en uzun süre kazanamayan takımı unvanının sahibi oldu.

Karabük tarih yazıyor

KARABÜKSPOR lig tarihinde en başarılı sezonunu yaşıyor. Karabük temsilcisi, bu sezon ligde oynadığı 20 maçta 33 puan topladı. Mavi kırmızılılar 1997-98 ve geçen sezon 20. haftada 28 puan toplamıştı.


Gakkoş kareyi tamamladı

LİGE kabus gibi başlayan Elazığspor’un son haftalardaki çıkışı devam ediyor. Son olarak Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Gakkoş, sahasında üst üste 4. galibiyetini aldı ve küme düşme hattından çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!