Orhan Kaynar: Efsane bitti

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Efsane bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2001 00:00


Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Vah Trabzon'um vah... Lig sonuncusu bir takımdan, 45 dakika içerisinde 3 gol yiyorsa, vah ki, ne vah! Başkan Özkan Sümer, ‘‘Düşman içimizde’’ diyor... Hafızamızı kurcalarsak, Özkan Sümer'in bugün yola çıktıklarını, yıllar önce ‘‘Trabzonspor düşmanı’’ ilan ettiğini de çok iyi hatırlarız. İnandırıcılığını yitirmiş bir yönetim ve onun goygoyculuğunu yapanların eseri işte ortada.

Bu maçın nesinin analizini yapabiliriz ki? Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele eden Trabzonspor değil de, sanki Siirt Jetpaspor'du. Ceyhun tek başına takımını sırtlayıp götürdü. Ersen de arkadaşı Hanke ile güzel oyunlarını gollerle süslediler. Peki Trabzonspor ne yaptı?

ELBİSE BÜYÜK

Trabzonspor, ikinci yarıda Hami ve Abdülkadir ile iki gol buldu ama, geçmiş ola! Çünkü Atilla takımına bir gol daha kazandırarak, skoru dörtlemişti.

Evet; ‘‘Suçlu kim?’’ diye soracak olursak, o kadar çok var ki... Özkan Sümer'e bu elbise çok büyük geldi. Onu dolmuşa getirip, öne çıkaranlara ne demeli? O babayiğitler, koca Trabzonspor'un futbolcuların taksitlerini ödeyebilmek için Siirt maçının hasılatını beklediğini acaba biliyorlar mı? Gözünüz aydın beyler. Bir efsane böylece çöktü. Eserinizle övünebilirsiniz. Hadi bakalım, bakkal defterlerini yine ortaya dökün, başarısızlığınızı yine eski yönetime kesin. Tabii artık bu camiayı inandırabilirseniz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!