Orduspor'un hedefi büyük

Güncelleme Tarihi:

Ordusporun hedefi büyük
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2011 14:42

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, hedeflerinin 3 yıl içerisinde Avrupa Kupaları’nda boy göstermek, 5. yılın sonunda ise Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

5. YILIN SONUNDA HEDEF SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Türkmen, “Orduspor önümüzdeki dönemde, şu ana kadar aldığı sonuçların sürpriz olmadığını gösterecek. İyi bir takımımız var; ancak henüz takım olmayı başaramadık. Orduspor’un hedefi 3 yıl içerisinde Avrupa’ya gitmek, 5. Yılın sonunda ise Süper Lig şampiyonluğudur. Bunu bir kez daha güçlü bir biçimde vurguluyorum” dedi.

ARTIK 4 BÜYÜK TAKIM DEMEYECEĞİM, MALUM TAKIMLAR DİYECEĞİM

Nedim Türkmen, hakem hatalarıyla ilgili olarak ise “Alex’e kırmızı kart çıkınca mı hakemlerin hata yaptığı ortaya çıkıyor. Türkiye’de bir oyun oynanıyor, bir tezgah var. Herkes hata yapıyor, hakemler de yapıyor. Hakemler hata yapabilir, ancak 4 büyük takımların aleyhine hatalar olduğu zaman bunlar hemen gündeme getiriliyor, medya sürekli eleştiri konusu oluyor. Bu nedenle artık 4 büyük ifadesini kullanmayacağım. ‘Malum takımlar’ diyeceğim dedi. Adeta hakemlere 4 büyük takıma hata yapmayacaksın ya da onların lehine hata yapacaksın deniyor. Bu bilinçaltına işleniyor, medyayla da destekleniyor.  Ben 30 milyonluk birtakımla  400 trilyonluk takımlara karşı mücadele ediyorum. Onların zaten hakemlere ihtiyacı olmaması gerekir” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!