'Orduspor'dan puan kazanmak'

Güncelleme Tarihi:

Orduspordan puan kazanmak
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 09:21

Tekden Denizlispor'un genel menajeri Kenan Atik, hafta sonu oynayacakları Orduspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'de mücadele eden yeşil siyahlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Orduspor maçının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde, teknik direktör Özcan Bizati yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. Antrenmanın ardından açıklamada bulunan genel menajer Atik, ligde her maçın zorlu geçtiğini, Orduspor ile zorluk derecesi çok yüksek bir maç oynayacaklarını belirtti.

Ligde üç haftada alınan 9 puanın kendilerini rehavete sokmayacağını ifade eden Atik, şunları kaydetti:

"Aldığımız galibiyetlerin ardından seyirciler de takımı desteklemeye başladı. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi Denizlispor'un lehine. Yeni bir takım oluşturuldu ve futbolcular birbirine uyum sağlamaya başladı. Takımımızın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Şu anda Orduspor maçını düşünüyoruz. Ligin iyi koşan ve mücadele eden bir takımıyla oynayacağız. Hedefimiz, Orduspor maçından puan ya da puanlarla dönmek. Öncelikli hedefimiz bu. Orta ve uzun vadeli hedefler koyamıyoruz. Çünkü bu ligde 2-3 maç kaybettiğimiz zaman yine eski yere geri dönebiliriz, kendi rakiplerimizle de maçlarımız var ve ciddiyetimizi korumak zorundayız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!