‘Onların durumu bizi ilgilendirmez’

Güncelleme Tarihi:

‘Onların durumu bizi ilgilendirmez’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 00:40

Galatasaray Başkanı, sarı kırmızılıların kulüp olarak Şampiyonlar Ligi hedefine odaklandıklarını ve geçen seneki başarılarını tekrarlamak istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

UEFA’nın Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi Disiplin Kurulu’na sevk etmesinin ardından bu iki takımın yapacakları dışında ezeli rakipleri Galatasaray’ın de nasıl bir görüntü çizeceği merak konusu oldu. Hürriyet’e konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türk futbolunu bir kez daha sarsan UEFA’nın kararı sarı kırmızılıları geri adım attırmayacağını söyledi.
Aysal, “Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi” diyerek 21-22 Haziran’da ezeli rakipleri adına kader niteliği taşıyan toplantılarda çıkacak sonucun kendi transfer politika ve programlarını etkilemeyeceğini ifade etti.
Kafalarında kurudukları plana uygun hareket edeceklerini vurgulayan Aysal “Bu sebep Fenerbahçe veya Beşiktaş’ın durumu ile ilgilenmiyoruz” dedi.

EN GÜÇLÜ KADRO BİZDE

BAŞKAN Ünal Aysal, sözlerine şöyle devam etti: “Biz Galatasaray Kulübü olarak transferlerimizi ağırlıklı olarak Şampiyonlar Ligi ve bu kulvarda başarı adına planlıyoruz. Geçtiğimiz yıl elde edilen Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final başarısı var. Avrupa’da kalıcı olmak ve bu başarının sürekli olmasını istiyoruz. Son iki senede şampiyon olarak zaten lig için kadromuzun yeterli olduğunu herkese gösterdik: Yani önümüzdeki yılda şampiyonluğun en büyük adayı mevcut kadrosu ile Galatasaray’dır.”

Haberin Devamı

Çok ‘SÜPER’ iki davet

İSVİÇRE ve Makedonya, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali’nin ülkelerinde oynanması için davette bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 11 Ağustos günü yapılacak mücadeleye ilişkin, her iki ülkeden gelen daveti memnuniyetle karşılayarak değerlendirmeye aldı. Süper Kupa Finali’nin nerede oynanacağının kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından önümüzdeki günlerde verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!