Onlar özür diledi ya bizimkiler!

Güncelleme Tarihi:

Onlar özür diledi ya bizimkiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 01:00

Chelsea-Arsenal karşılaşmasında Gibbs’e çıkardığı kırmızı kartın yanlış olduğunu kabul eden İngiliz hakem, maç sonrası özür diledi. Türkiye’dekinin aksine bu hafta yeni maçla görevlendirildi.

Haberin Devamı

PREMIER Lig’de oynanan Chelsea–Arsenal maçında hatalı karar veren hakem Andre Marriner karşılaşma sonrası kamuoyundan özür dilemesi, yaklaşık 7 yıl önce İstanbul’da Türkiye-Macaristan maçını yöneten İskoç hakem Goudal’ın Macarlar’dan af dilemesini hatırlattı.. Ülkemizde ise tablo çok daha farklı. Bizde yapılan bariz hataların ardından hakemler ya susturularak, kızağa çekiliyor ya da yaptıkları hataların ardından ağızlarını bıçak açmıyor.

YILDIRIM 45 GÜNDÜR YOK!

bu sezon Sivasspor-Fenerbahçe maçına damgasını vuran Yunus Yıldırım’ın verdiği kararlar uzun süre tartışıldı... 9. dakikada Sow’un yaptığı ortaya Kadir’in topa elle müdahale ettiği pozisyonda ‘devam’ kararı veren Yıldırım, 9 Şubat’tan bu yana Süper Lig’de maç alamadı. Maçtan sonra ağzını bıçak açmayan Yunus Yıldırım’ın yerine maçın çizgi hakemi konuşmuş ve ‘el değil göğüsle oynama olarak gördüm’ yorumunda bulunmuştu. Yıldırım, son olarak 22 Mart’ta PTT 1. Lig’de oynanan İstanbul BŞB–Tavşanlı Linyitspor maçını yönetti.

HATAYA MAÇ ÖDÜLÜ

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ hafta oynanan Chelsea–Arsenal maçı hakem Marriner’in skandal kararına sahne oldu. Chamberlain‘in yerine Gibbs’i oyundan atan Marriner karşılaşma sonrası kararından dolayı kamuoyundan ve Arsenal’den özür diledi. İngiltere Futbol Federasyonu da hakemin verdiği kararı iptal ettiği gibi Marriner’i dinlendirmek yerine bu hafta oynanacak Southampton-Newcastle maçıyla ödüllendirdi. 2007’deki Türkiye-Macaristan maçını yöneten İskoç Goudal da Macaristan’ın pozisyonunu yanlış ofsayt düdüğüyle kesmiş ertesi gün, Macarlar’dan özür dilemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!