Onlar attı biz kaçırdık

Güncelleme Tarihi:

Onlar attı  biz kaçırdık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2004 01:59

‘Avrupa’da hatanın telafisi olmadığını bir kez daha gördük. Lyon, bulduğu boşlukları çok iyi değerlendirdi. ’

F.BAHÇELİ Tuncay Şanlı, Olympique Lyon yenilgisi sonrası, ‘Bu sonucu hiç beklemiyorduk’ dedi. Şampiyonlar Ligi’nde hatanın telafisi olmadığını bir kez daha gördüklerini ifade eden genç futbolcu, ‘Bu ligde kazanmak istiyorsan, rakipten fazla koşman ve kontrollü oynaman gerekiyor. İlk yarıda rakibimize pozisyon vermedik. İkinci devrede kazanmak için baskı kurunca, defansımızda açıklar verdik. Biz saldırırken, Lyon bulduğu boşlukları çok iyi değerlendirdi. Ne yazık ki, onlar attı, biz kaçırdık’ diye konuştu. Pierre Van Hooijdonk da çok top kaybı yaptıklarını ve basit gollerle yenildiklerini söyledi. Hollandalı futbolcu, ‘Rakibimiz karşısında çok top kaybıyla oynadık. Daha sonra topları kazanmak için çok uğraştık. Bu şartlar altında kazanmamız zordu’ dedi.

DANIEL MUTLU JOOST ÜZGÜN

Daniel Cohn-Bendit, Olympique Lyon’un galibiyetine sevinirken, Joost Lagendijk üzüldü.

AVRUPA Parlamentosu’nun Yeşiller Grubu Başkanı Daniel Cohn-Bendit ve grubun bazı parlamenterleri Fenerbahçe-Olympique Lyon maçını seyretti. Cohn-Bendit, Lyon’un başarısından memnun olurken, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Hollandalı Joost Lagendijk üzüldü. Lagendijk, Fenerbahçe’de vatandaşı Van Hoojdonk’un oynaması nedeniyle elinde Fenerbahçe bayrağıyla maçı seyretti. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y. Yılmaz’ın davetlisi olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda maçın heyecanını yaşayan Yeşiller, stada hayran kaldı. Cohn-Bendit, ‘Maçta istediğimizi aldık’ derken, Türkiye’yi AB üyeliğinde desteklediklerini ancak, futbolda mantık duygularına yer olmadığını söyledi.

Maç boyunca heyecanlarını gizlemeyen ve farklı takımları destekleyen iki yeşil parlamenter, ara sıra ağız dalaşına da girdiler. Kızıl Dany lakaplı Cohn-Bendit, Lagendijk’a, ‘Sizin Hooijdonk yorgun’ diye takılırken, Hollandalı parlamenter ise maçın son dakikalarına kadar ısrarla vatandaşının gol atacağını söyledi.Zeynel LÜLE

Yeşiller F.Bahçe maçında

Yeşiller Grubu Başkanı Daniel Cohn-Bendit ile Türkiye-ABKarma Parlamento Komisyonu EşBaşkanı Joost Lagendijk, karşılaşmayı izledi.

33. Fenerium Suadiye’de

FENERBAHÇE Kulübü, 33. Fenerium mağazasını dün törenle açtı. Suadiye’de Bağdat Caddesi’nde faaliyet gösteren mağazanın açılışını Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve yönetici Hakan Bilal Kutlualp yaptı. Açılışta birçok yönetici de hazır bulundu. 3 katlı mağazada bir de cafe-bar bulunuyor.

Milan, Barcelona’yı ağırlıyor

ŞAMPİYONLAR
Ligi gruplarında 3. maçlar bugün oynanacak 8 karşılaşmayla tamamlanacak. Gecenin önemli maçında F Grubu’nda Milan, sahasında Barcelona’yı ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak maçların programı şöyle: E Grubu; Rosenborg-PSV, Panathinaikos-Arsenal, F Grubu; Milan-Barcelona, S.Donetsk-Celtic, G Grubu; Anderlecht-W.Bremen, Valencia-Inter, H Grubu; Chelsea-CSKA Moskova, PSG-Porto.

Prag puanla tanıştı

f.bahçe’nin grubundaki diğer maçta Sparta Prag, sahasında Manchester United’la 0-0 berabere kalıp, ilk puanını aldı. Diğer sonuçlar şöyle: A GRUBU: Liverpool-Deportivo: 0-0, Monaco-Olympiakos: 2-1, B GRUBU: B.Leverkusen-Roma: 3-1, R.Madrid-D.Kiev: 1-0, C GRUBU: Ajax- Maccabi: 3-0, Juventus-B.Münih: 1-0.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!