Önce adak sonra idman

Güncelleme Tarihi:

Önce adak sonra idman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2011 11:11

Ankaragücü'nde Başkan Cengiz Topel Yıldırım, Galatasaray maçı öncesi, kötü günleri geride bırakmak ve takımda yaşanan sakatlıklar için adak kurbanı kestirdi.

Haberin Devamı

Saray Spor Tesisleri'ne yönetim kurulu üyesi Abdullah Karaata ile birlikte gelen Yıldırım, Ziya Doğan ve futbolcuların da katılımıyla adak kurbanı kestirdi.

Başkan Yıldırım: ''Son günlerde yaşanan sakatlıklar bizi oldukca zorladı. Bu nedenle Adak Kurbanı kestik'dedi. Yıldırım daha sonra takımın Galatasaray maçı için ilk çalışmasını izledi.

Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan Ankaragücünde Kaptan Hürriyet Güçer: ''Haftalardır iyi futbol oynamıyorduk. Gençlerbirliği karşısında takım olarak çok iyiydik. İyi bir kadromuz var, Ankaragücü asla düşmez. Bu hafta Galatasaray ile oynayacağız, kazanırsak üst sıralarda yer olmaya başlarız. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Birlikteliğimiz çok üst düzeyde. İnşallah Galatasaraydan puan veya puanlar alıp çıkışımıza devam etmek istiyoruz''dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücünün genç futbolcularından Özgür Çek: ''Bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları olduğunu belirterek Galatasaray maçından puan alacaklarını belirtti. Genç futbolcu, İlk iki haftaya göre bu hafta Gençlerbirliği karşılaşmasında daha iyi futbol oynadık. Takım uzun zamandır idman yapmıyordu. Hocamızın Sistemine uymaya çalışıyoruz. Bunda bu hafta başarılı olduk. Hafta sonu Galatasaray maçı çok zor olacak. Fatih hoca geldiğinden beri takıma çok iyi futbol oynatıyor. Zor maç olacak ama sahamızda Galatasaraydan puan veya puanlar alacak gücümüz var. Alacağımıza takım olarak inanclarının var olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!