"Omuz omuza caddeye"

Güncelleme Tarihi:

Omuz omuza caddeye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2012 13:05

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla sarı-lacivertli taraftarlara mesaj yolladı.

Haberin Devamı

"Futbolda şike" iddialarına yönelik soruşturma ve dava süresince yaptıkları organizasyonlarla kulüplerine destek veren Fenerbahçeli taraftarlar, yarınki Trabzonspor maçı öncesi Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenleyecek.

Başkan Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"Büyük Fenerbahçe Taraftarı,

Büyük Fenerbahçe Ailesi'nin sahibi olduğu 105 yıllık ulu bir çınar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık görevini yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. 3 Temmuz 2011 sabahından bu yana bana, yönetici arkadaşlarıma dolayısıyla kulübümüz ve siz büyük taraftarımıza reva görülen muamele ortadadır.

Hukukka aykırı uygulama ve yöntemler ile elde edilen ve bu sebeple hiçbir hukuki geçerliliği olmayan ve maddi gerçekler ile örtüşmeyen, hazırlayanların kendi sanal gerçeklerine dayalı sözde deliller ile bizleri mahkum etmeye ve en büyük sevdamız Fenerbahçe'den koparmaya çalışanlar bugün net olarak gördüler ki; bunu yapabilmelerine imkan, ihtimal yok!

Haberin Devamı

Sizler bu büyük camianın taraftarları olarak daha ilk günden kulübümüz üzerine oynanan çirkin oyunları ve kulübümüzü ele geçirme faaliyetini gördünüz, anladınız ve buna izin vermediniz. Emin olun ve inanın ki hep birlikte buna asla izin vermeyeceğiz. Tüm mücadelemiz, çektiğimiz tüm acılar sıkıntılar bunun içindir. Birileri üzerimize geldikçe bizler Fenerbahçemiz'e daha da sıkı bir biçimde sarılacağız. Çünkü bizler, Ay-Yıldızlı Fenerbahçe formasını sadece üzerimize değil yüreğimize giydik...

Şahsıma ve kulübümüze verdiğiniz destekler burada bizlerin nefes alma sebebidir. Demokratik yollarla görüşlerinizi, tepkilerinizi ortaya koyduğunuz her eylem bizler için yaşama gücüdür.

15 Nisan 2012 Pazar günkü (yarın) Bağdat Caddesi yürüyüşünüzü gönülden destekliyorum. Sizlerden ricam, kimseyle kavga etmekten, çatışmaya girmeden ve bizlere karşı kurulan tuzaklara düşmeden demokratik tepkimizi ortaya koymanızdır. Bir sonraki yürüyüşte sizlerin arasına karışmak ve sizlerle omuz omuza olmak en büyük arzum.

Haberin Devamı

15 Nisan'da sizler Bağdat Caddesi'nde, bizler 4 duvar arasında olsak da yürüyüşümüz, yolumuz, davamız aynıdır. Bu yolda dilimizde her zaman şu söz olacaktır; 'Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe.'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!