Olimpiyat rekoru!

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat rekoru
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 00:43

Siyah beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’ndeki dev karşılaşma için şu ana kadar 46 bin bilet sattı. Toplamda 14 bin kombineli taraftarı olan Beşiktaş’ı, İngiliz devi karşısında şimdiden 60 bin kişinin desteklemesi kesinleşti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Beşiktaş’ı, belki de ‘sezonun maçı’ bekliyor... Siyah beyazlı camia, önümüzdeki perşembe akşamı İngiliz devi Liverpool ile oynayacağı karşılaşmaya kilitlenirken, taraftarlar da biletlere akın etti.
Kağıt bilet satışının gerçekleştirildiği mücadeleye sayılı günler kala, şimdilik 46 bin biletin Kartal Yuvalarından satıldığı öğrenildi. 14 bin kombineli taraftarı olan Beşiktaş’ı, İngiliz ekibi Liverpool karşısında 60 bin kişinin desteklemesi şimdiden kesin hâle geldi.

E-BiLET ZORUNLU OLMAYINCA...

GEÇEN sezon ligin ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzon ile karşılaşan Beşiktaş’a, o gün 50 bin 582 taraftarı destek vermiş, Avrupa Ligi’ndeki Tromsö maçında da tribüne 60 bin 747 kişi gelmişti. Kartal’ın geçen sezon Olimpiyat ortalaması 18 bindi..
Bu sezon e-bilet sistemi nedeniyle taraftarın ilgisi azaldığı için Beşiktaş birçok maçı küçük kitleler önünde oynadı. Ancak Avrupa Ligi’nde e-biletin zorunlu olmaması nedeniyle stadın Liverpool karşısında tamamen dolması bekleniyor.

Haberin Devamı


BAŞKAN ORMAN, ABD’Lİ KARTALLARLA BULUŞTU

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, ABD’de siyah beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. USA Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Orman’ın yanı sıra şarkıcı Gökhan Tepe de yer aldı.


Liverpool rotasyonu

Gökhan Töre, Atiba ve Franco’yu perşembeyi düşünerek oynatmayan Bilic, Kerim, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’ı ilk 11’e aldı.

ESKİŞEHİRSPOR deplasmanında Demba Ba’nın sakatlığı nedeniyle zorunlu kadro değişikliğine giden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maç öncesinde ise planlı olarak rotasyona gitti. Perşembe günü oynanacak Liverpool rövanşını düşünen Hırvat hoca, Gökhan Töre, Atiba ve Franco’nun yerine, Kerim, Oğuzhan ve Necip Uysal’ı sahaya sürdü. Pedro Franco’yu 18 kişilik kadroya dahil etmeyen Bilic, oyunun ilerleyen bölümlerinde Gökhan Töre ve Atiba’yı ikinci yarıda oyuna aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!