Olaylı maç Lakers'ın

Güncelleme Tarihi:

Olaylı maç Lakersın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 10:43

NBA'de oynanan maçta Los Angeles Lakers, kendi sahasındaki maçta Dallas Mavericks'i 110-82 mağlup etti.

Haberin Devamı

OLAY ANINDAN KARELER - FOTO GALERİ

Los Angeles Lakers, All-Star arasından bu yana yaşadığı harika çıkışı, Dallas Mavericks karşısında da sürdürdü ve konferans liderliği umutlarını sürdürdü. Karşılaşmanın son çeyreği ise istenmeyen olaylara sahne oldu.

Los Angeles Lakers ile Dallas Mavericks'in Staples Center'daki buluşmasından gülerek ayrılan taraf 110-82'lik skorla ev sahibi Lakers oldu.

Kobe Bryant ve arkadaşları bu galibiyetle, galibiyet serisini 8 maça çıkartırken All-Star arasından bu yana oynadığı 17. maçta 16. galibiyetini elde etti.

İlk yarısı 54-51 Los Angeles Lakers lehine biten maçta Kobe Bryant 28 sayı, 5 ribaunt, 4 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Pau Gasol 20 sayı, 7 ribaunt, Andrew Bynum 18 sayı, 13 ribaunt, benchten gelen Lamar Odom 16 sayı, 11 ribaunt ve Ron Artest 13 sayı, 4 ribaunt, 6 asist ile ön plana çıkan diğer isimler oldular.

Haberin Devamı

Konuk ekipte ise Dirk Nowitzki 27 sayı, 13 ribaunt, benchten gelen Peja Stojakovic 13 sayı ve J.J. Barea 10 sayıyla maçı tamamladı.

Bu arada karşılaşmanın son çeyreğinde istenmeyen olaylar yaşandı. Son çeyrekte, turnikeye giden Steve Blake'i iten Jason Terry olayları başlatan isim olurken tartışmaya dahil olan Matt Barnes ve Brandon Haywood ve başka bir pozisyon sonrası Shannon Brown, hakemler tarafından oyundan diskalifiye edildiler.

Bu sonuç sonrası, 9 maçı kalan Lakers, 7 maçı kalan lider San Antonio Spurs ile arasındaki farkı 2.5 galibiyete indirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!