Okullararası müsabakalar başladı

Güncelleme Tarihi:

Okullararası müsabakalar başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 12:13

Okullararası Gençler Voleybol Yarı Final Birinciliği müsabakaları, Sivas'ta başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı'nın 2009-2010 eğitim yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Gençler Voleybol Yarı Final Birinciliği müsabakaları, çeşitli illerden 8 kız ve 7 erkek voleybol takımının katılımıyla 4 Eylül Spor Salonu'nda başladı.

Müsabakalarda, TED Ankara Koleji, Muş Ticaret Meslek Lisesi, İstanbul Esenyurt Özel Beyfen Lisesi ve Mersin Tarsus Cengiz Topel Lisesi'nin kız takımları (A) Grubu'nda, Rize Anadolu Öğretmen Lisesi, İzmir Bornova Özel Anadolu Lisesi, Samsun İlkadım Namık Kemal Lisesi ve Bartın Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi'nin kız takımları ise (B) Grubu'nda mücadele ediyor.

Rize İyidere Lisesi, Bitlis Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, TED Ankara Koleji, Bartın Merkez Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi erkek takımları (A) Grubu'nda, Tokat Niksar Danişment Gazi Lisesi, İzmir Konak Özel Tevfik Fikret Fen Lisesi ve Adana Seyhan Sabancı Kız Teknik Meslek Lisesi erkek takımları ise (B) Grubu'nda mücadele veriyor. Erkeklerde (B) Grubu'nda yer alan bir takımın ise müsabakalara katılmadığı, bu nedenle bu grupta maçların 3 takım arasında oynanacağı belirtildi.
Yarı final müsabakaları, 8 Mayıs'ta oynanacak maçlarla sona erecek. Yarı final müsabakalarının Sivas'ın yanı sıra Isparta, Sakarya ve Konya'da da yapıldığını belirten yetkililer, yarı final maçları sonunda, müsabaka merkezlerinde ilk 2 sırayı alan takımların, 25-29 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanacağını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!