"Okçuluk Dünya Kupası prova olacak"

Güncelleme Tarihi:

Okçuluk Dünya Kupası prova olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2013 17:26

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, “Okçuluk Dünya Kupası, Akdeniz Oyunları'nın bir provası şeklinde olacak. Bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya almak istiyoruz” dedi.

Topaloğlu, Yüzüncü Yıl Okçuluk Tesisleri'ni ziyaret ederek, Okçuluk Milli Takımı'nın çalışmalarını izledi. Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 -16 Haziran'da Antalya'da düzenlenecek şampiyonaya, 50 ülkeden yaklaşık 350 sporcunun katılacağını bildirdi.

Toplam 4 ayaktan oluşan şampiyonanın ikinci ayağının Antalya'da yapıldığına değinen Topaloğlu, milli takımın şampiyonada madalya hedeflediğini kaydetti. Topaloğlu, “Umut ediyorum ki sporcularımız bu amaca ulaşacaklar ve ülkemize madalya kazandıracaklar. Okçuluk Dünya Kupası, Akdeniz Oyunları'nın bir provası şeklinde olacak. Bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya almak istiyoruz" dedi.

Milli okçu Begül Löklüoğlu da hazırlık kampının çok iyi gittiğini, kapsamlı bir kamp sürecinin ardından şampiyonadan iyi dereceler elde edeceklerine inandıklarını söyledi. Milli okçu Demir Elmaağaçlı ise kamp sayesinde eksiklerini tamamlama fırsatı bulduklarını, kampın verimli geçtiğini ve başarılı sonuçlar elde etmek istediklerini kaydetti.

Okçuluk Milli Takımı hazırlık kampında klasik yay bayanlarda Begül Löklüoğlu, Aybüke Aktuna, Elçin Baykal Öncü, Deniz Yandımata, erkeklerde Cevdet Demiral, Yağız Yılmaz, Fatih Bozlar, Kerem Kırsever; makaralı yay bayanlarda Vildan Şenocak, Gizem Kocaman, Ayşe Salgın, Ecem Cansu Coşkun, erkeklerde de Demir Elmaağaçlı, Ahmet Bacak, Evren Çağıran, Barış Tandoğan mücadele edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!