Okçularımız hedefi 12'den vurdu

Güncelleme Tarihi:

Okçularımız hedefi 12den vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2007 12:29

İzmir'de devam eden 9. Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası takım yarışmalarında, Olimpik Yay Bayan Milli Takımı yarı finale yükseldi.

İzmir Kültürpark Fuar Salonlarında yapılan şampiyonada, Olimpik Yay Bayan Milli Takımı, önce Gürcistan'ı sonra da Rusya'yı yenerek yarı finalist oldu. Milli takım, yarın yarı finalde Fransa ile karşılaşacak.

Olimpik Yay Erkek Milli Takımı İngiltere'ye, Makaralı Yay Bayan Milli Takımı Belçika'ya, Makaralı Yay Erkek Milli Takımı da İtalya'ya yenilerek elendi.

Gençlerde ise, Olimpik Yay Bayan Takımı İngiltere ve Tayvan takımlarını eleyerek yarı finale yükseldi. Gül Esen Çebi, Özlem Kılıçaslan ve Büşra Saygın'dan oluşan Genç Bayan Olimpik Milli Takımı, bugün öğleden sonra yarı finalde İtalya ile karşılaşacak.

Şampiyonada, Romanya'yı eleyen Olimpik Yay Erkek Milli Takımı ise tartışmalı geçen maç sonrasında bir puan farkla Norveç'e yenilerek elendi.

Gençlerde, Canan Arıkan, Esra Şentürk ve Yeter Yıldız'dan oluşan Makaralı Yay Bayan Milli Takımı ise bugün doğrudan ABD ile yarı final mücadelesi yapacak. Makaralı Yay Genç Erkek Milli Takımı, İtalya'ya yenilerek elendi.
Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası'nda bugün gençlerde final karşılaşmaları yapılacak. Şampiyona, cumartesi günü büyükler kategorisinde yapılacak finallerle sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!