Okçularımız dünya ikincisi

Güncelleme Tarihi:

Okçularımız dünya ikincisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2011 14:36

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli'nin sporcusu Hüseyin Aykan Kurucan'ın da yer aldığı yıldız erkek okçuluk milli takımının dünya ikincisi olmasının okçuluk sporuna ivme kazandıracağını söyledi.

İbanoğlu, Polonya'da gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmasında sporculardan Hüseyin Alkan Kurucan'ın Denizli'nin gururu olduğunu belirtti.

Okçuların çok büyük bir başarı elde ettiğini, Denizli olarak milli takıma sporcu göndermenin yanı sıra bu büyük başarıda üstün bir performans sergilemesinin çok önemli olduğunu dile getiren İbanoğlu, bu başarıdan dolayı Hüseyin Aykan Kurucan'ı ve Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak'ı tebrik etti.

İbanoğlu, Denizli'de okçuluk branşında büyük atılımlar yaptıklarını ifade ederek, “Denizli'de son iki yılda okçuluk adına önemli gelişmeler yaşandı. Okçuluk Milli Takımımızın Denizli'de kamp yapması, Okçuluk Federasyon Kupası'nın yine ilimizde yapılmasıyla beraber Denizli'ye yeni bir okçuluk sahası kazandırdık. Bunu yaz spor okullarındaki öğrenciler ile destekleyerek yeni ve başarılı okçuların Denizli'den yetişmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!