Ogün'e Fener kancası

Güncelleme Tarihi:

Ogüne Fener kancası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un kaptanına şimdi de Fenerbahçe talip oldu. Futbolcunun menajeri ile konuşan Aziz Yıldırım bu hafta M.Ali Yılmaz ile görüşecek. Yeni çalıştırıcı Gordon Milne ise yarın İstanbul'a gelecek.

ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Trabzonspor'un kaptanı Ogün Temizkanoğlu için şimdi de Fenerbahçe devreye giriyor. Beşiktaş ve Galatasaray'ın resmen istediği milli futbolcu için sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın hafta başında Mehmet Ali Yılmaz ile masaya oturması bekleniyor. Ogün'ün menajeri Harun Arslan, Yıldırım ile ön bir görüşme yaptı.

OGÜN SICAK BAKIYOR

Bordo mavili takımın kaptanı Ogün, ‘‘Her futbolcu, her takımda oynayabilmeli. Büyükler de birbirlerinden transfer yapabilmeli’’ derken, bu oyuncunun gidip gitmeyeceğine Başkan Mehmet Ali Yılmaz karar verecek. Fenerbahçe'nin Ogün'ün yanında Abdullah'ı da istemesi bekleniyor.

TAKAS OLABİLİR

Böyle bir transfer teklifi karşısında Yılmaz'ın, Fenerbahçe'den Tayfun, Erol, Mustafa Doğan, Kemalettin ve Selahattin'i isteyeceği bildirildi. Mehmet Ali Yılmaz'ın takasın dışında Ogün için 12 milyon doların gözden çıkarılması gerektiğini söylediği de ifade ediliyor.

MİLNE GELİYOR

Yarın İstanbul'a gelerek Trabzon ile sözleşme imzalayacak olan Gordon Milne'nin, iç ve dış transferde etkili olacağı ifade edildi. Daha önce belirlenen transfer harekatının Milne'nin isteği doğrultusunda değiştirilebileceği, İngiliz hocanın Ogün, Hami ve Abdullah'ın satılmasına karşı olduğu da öğrenildi.

ALTAYLI MURAT

Öte yandan, Trabzon Transfer Kamitesi, Altay'ın başarılı sağ kanat savunucusu Murat'ı resmen istedi. Altay Başkanı Nafız Zorlu, Murat'a karşılık, ayağı kırılan yıldız futbolcu Fatih'i istedi. Zorlu'nun, ‘‘Fatih'in ayağı kırık fakat biz ona talibiz’’ teklifinde bulundu. Trabzon ise bu teklife sıcak bakmıyor.

STOİCKHOV ATAĞI

Mehmet Ali Yılmaz'ın çok istediği Bulgar futbolcu Stoickhov'un, hafta sonuna kadar Trabzon'a gelebileceği belirtildi. Asbaşkan Hikmet Onur, Başkan Yardımcısı Atilla Yıldırım ve Transfer Komitesi Üyesi Selahattin Bahadır'ın Salı günü Bulgaristan milli takım kampında görüşeceği Stoickhov'la kesin olarak anlaşmaya varılacağı açıklandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!