Ödülleri Gustavo Colman topladı

Güncelleme Tarihi:

Ödülleri Gustavo Colman topladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 00:00

Trabzonspor’un internet ortamındaki taraftar topluluklarından bordomavi.net’in bu yıl beşincisini düzenlediği, “Trabzonspor taraftar ödülleri” sahiplerini buldu. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine bordo mavili futbolculardan Alanzinho, Gustavo Colman ve kaptan Tolga katıldı.

Haberin Devamı

Bir ödül de DHA’ya

Törende, “Yılın golü” ödülü geçtiğimiz sezonun 22. haftasında Manisaspor ile oynanan maçın 86. dakikasında fileleri havalandıran Alanzinho’ya, “Yılın asisti” ödülü, Sivasspor-Trabzonspor maçında attığı pasla Colman’a, “Yılın en iyi yerli futbolcusu” ödülü Burak Yılmaz’a, “Yılın en iyi yabancısı” ödülü Colman’a, “Yılın fahri Trabzonlusu” ödülü de Onur’a verildi. Ayrıca Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Yunus Emre Sel de, “En iyi Trabzonspor muhabiri” ödülüne layık görüldü.

Trabzonspor tertemizdir

Yapılan törende bir konuşma gerçekleştiren Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, geçtiğimiz sezon çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Bugün dünyanın en pahalı takımını yaratsanız dahi arkanızda bilinçli bir taraftar topluluğu yoksa o takımın başarı şansı azdır. Trabzonspor futbol tarihindeki tertemiz sayfasını, bu kadar kirlenmişliğe rağmen aynen muhafaza etmiştir. Bundan sonra da muhafaza etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yılın olayı seyirci rekoru

Öte yandan yapılan değerlendirmede Trabzonspor’da yılın olayı, deplasmana giden taraftar rekorunun kırılması (61 bin)  seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!