O kaçan golleri Kalli mi atacaktı

Güncelleme Tarihi:

O kaçan golleri Kalli mi atacaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2007 00:00

"Herkes hocamızın üzerine gidiyor ama onun bu tabloda suçu yok. Helsingborg maçında takımın pozisyonu olmasa, mahkum oynasa, suçlu Kalli derim. Ama 12 gol pozisyonu bulduk, sadece ikisini atabildik."

UEFA Kupası’ndaki Helsingborg yenilgisi, Galatasaray’ı kaynayan kazana çevirdi. Sarı kırmızılı camiada herkes birbirini suçlamaya başladı. Yöneticiler faturayı Hakan Şükür’e keserken, futbolcular da katı disiplini nedeniyle teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’tan dert yanıyor. Futbol şubesinin 1 numaralı patronu olan başkan yardımcısı Adnan Polat ise, sonuna kadar Kalli’nin arkasında duracağını dile getirdi.

Önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapan Polat, "Benim ne Feldkamp’a ne de sizlere olan güvenimde 1 gram eksilme olmadı. Başınızı yukarı kaldırın. Büyük takım iseniz böyle sonuçlara takılmamalısınız. Önünüzde kendinizi affettireceğiniz maçlar var. Onları düşünün" diye konuştu.

Feldkamp’tan vazgeçmem

Polat’ın, ağır eleştirilere hedef olan Kalli konusunda yakın dostlarına, "Herkes onun üzerine gidiyor ama bana göre onun bu tabloda suçu yok. Takımın pozisyonu olmasa, 90 dakika rakibe mahkum oynasak suçlu Kalli derim. Ama burada ona fatura edilecek bir şey yok. Helsingborg maçında 12 tane gol pozisyonu bulduk, sadece ikisini atabildik. Kalli mi sahaya çıkıp golleri atacak? Ben burada olduğum sürece o da bu takımın başında olacak" dediği belirtildi.

H.Şükür, Ümit, Bouzid tehlikede

Öte yandan, Adnan Polat başta olmak üzere Galatasaray Yönetim Kurulu’nun tam destek verdiği Karl Heinz Feldkamp’ın, ocak ayındaki ara transfer döneminde en az üç futbolcuyu takımdan göndereceği ifade edildi. Bu oyuncuların isimleri henüz netleşmemekle birlikte, Hakan Şükür, Ümit Karan ve İsmael Bouzid’in, gönderilme olasılığının son derece yüksek olduğu kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!