Nuri Şahin kupayla veda etti

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahin kupayla veda etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2008 09:20

Borussia Dortmund kulübünden Feyenoord'a bir yıllığına kiralanan genç yıldız Nuri Şahin Hollanda Kupası maçıyla Feyenoor'da veda etti.

Haberin Devamı

Her defasında Hollanda'da mutsuz olduğunu dile getiren milli futbolcu, dün akşam oynanan Feyenoord- Roda JC Hollanda Kupası Final maçında son kez Feyenoord formasını giydi. 70 dakika oyunda kaldıktan sonra yerini takım arkadaşı Leroy Fer'e bırakan Nuri Şahin, Feyenoord seyircisinden de büyük alkış aldı. Başta Almanya ve İngiltere olmak üzere bir çok transfer teklifi aldığını doğrulayan Nuri Şahin, konu hakkında detaylı açıklama yapmaktan kaçınırken, sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

HOLLANDA KUPASI FEYENOORD'UN

Hollanda Kupası final maçında ise Nuri Şahinli Feyenoord, rakibi Roda JC'yi 2-0'lık skorla yenerek, kupanın sahibi oldu.

Eski Beşiktaşlı Fatih Sonkaya'nın da ilk 45 dakika Roda JC'nin formasını giydiği karşılaşmada, 70 dakika Feyenoord formasıyla oyunda kalan Nuri Şahin, sergilediği başarılı futbol ile büyük alkış aldı. 51 bin 177 kişinin izlediği De Kuip Stadyumu'nda oynanan final karşılaşmasında Feyenoord'un gollerini 7. dakikada Denny Landzaat ve 35. dakikada Jonathan De Guzman kaydetti.

Haberin Devamı

Hollanda liginde 60 puanla 6. sırada tamamlayan Feyenoord kupayı alarak az da olsa taraftarlarını memnun etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!