Notlar

Güncelleme Tarihi:

Notlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2002 02:01

Ay-yıldız operasyonu

DÜNYA
Kupası'na ev sahipliği yapan Güney Kore'nin başkenti Seul, ‘‘Türk bayrağı operasyonu’’na sahne oldu. Seul'de ana caddeler ile bulvarlar şampiyonaya katılan ülkelerin bayraklarıyla donatılırken ölçülerine uygun olmayan Türk bayrakları büyükelçimiz Timur Bayer'in talimatlarıyla toplatıldı.


Şanslı vekiller!

DÜNYA
Kupası finallerine Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın davetlisi olarak her gruptan birer milletvekili gidecek. MHP'den Mücahit Himoğlu, DYP'den Turhan Güven, ANAP'tan İlhan Aküzüm, AKP'den Mustafa Baş, SP'den Lütfi Yalman şanslı vekiller olarak belirlendi.


Büyükelçiler yardımcı olacak

DÜNYA
Kupası maçlarına katılacak Milli Takım ve Türkiye Futbol Federasyonu kafilesinin eşgüdümde, Seul ve Tokyo Büyükelçiliklerine yardımcı olmak üzere Büyükelçi Şükrü Tufan ile Başkatip Cem Kahyaoğlu görevlendirildi.


İskoçya üçüncü

HONG
Kong'daki turnuvada, üçüncülüğü İskoçya kazandı. Final maçından önce oynanan karşılaşmada İskoçya, ev sahibi Hong Kong Lig Karması'nı 4-0 mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu.


166. yenilgi

A
Milli Takımımız, 365. sınavını dün Güney Afrika önünde verdi. Daha önce oynadığı 364 maçta 117 galibiyet, 82 beraberliği bulunan ay-yıldızlılar, 166. yenilgisini ilk kez oynadığı Güney Afrika'dan aldı. 73 kez ay-yıldızlı formayı giyip, sahaya kaptan olarak çıkan Hakan Şükür ise bu kez gol atamadı. Kral'ın A Milli forma altında 36 golü bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!