Noel Baba Ödülü Samaranch'a

Güncelleme Tarihi:

Noel Baba Ödülü Samarancha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Merkezi Antalya'da bulunan Noel Baba Vakfı, geleneksel ‘Noel Baba Barış Ödülü’nü bu yıl Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Antonio Samaranch'a vermeyi kararlaştırdı. Samaranch'ın ödülü almayı kabul ettiği öğrenildi. Samaranch'a ödülünün 1-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek 17. Uluslararası Noel Baba ve Dünya Barışına Çağrı Etkinlikleri sırasında verileceği belirtildi. Ancak, Samaranch'ın ödülü Türkiye'nin tanıtımının yapılması amacıyla 2000 Sydney Olimpiyatları sırasında almayı teklif ettiği öğrenildi.

GÜNÜN PROGRAMI

2.LİG: Cebeci İnönü Stadı: 16.00 Şeker-ASAŞ, Alsancak Stadı: 16.30 İzmir-Karşıyaka.

3.LİG: GASKİ Tesisleri: 16.00 GASKİ-Fırat Üniv., Macunköy Tesisleri: 16.00 Türk Telekom-Kilimli Bld., Çubuk Stadı: 16.00 EGO-Genpa.

Yatlar yarışıyor

TÜRKİYE Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) ile Borusan Otomotiv tarafından düzenlenen BMW Yacht Cup International Marmara Kupası Yat Yarışları bugün İstanbul'da yapılıyor. IRC Yarış ve IRC Yarış-Gezi sınıfları için start bugün saat 10.00'da, IRC Gezi ve Destek sınıfları için de saat 10.10'da Moda Deniz Kulübü önünden verilecek.

Eczacıbaşı Selanik'te

ECZACIBAŞI Bayan Voleybol Takımı, Yunanistan 1. Ligi takımlarından Eas Efosmu'nun (AJAX) davetlisi olarak Selanik'e gitti. Eczacıbaşı, geliri Marmara Bölgesi ve Atina'da meydana gelen depremde zarar görenlere verilmek üzere, bugün saat 19.00'da Selanik Spor Sarayı'nda Eas Efosmu ile özel bir maç yapacak. Maçın rövanşı 2 Ekim'de İstanbul'da oynanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!