Niye intikam alalım

Güncelleme Tarihi:

Niye intikam alalım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 00:00

Play-off’taki Türkiye maçlarına Euro 2008’deki karşılaşmanın rövanşı gözüyle bakmadıklarını söyleyen genç çalıştırıcı, “İntikam çok ağır bir söz. Hiçbirimiz o şekilde bir şey söylemedi” dedi.

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic, bugün Türkiye ile oynayacakları maçlara 2008 Avrupa Şampiyonası’ndaki unutulmaz karşılaşmanın rövanşı gözüyle bakmadıklarını söyledi. Maçın oynanacağı Türk Telekom Arena Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Bilic, çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek, “Bir play-off eşleşmesine nasıl hazırlanılması gerekiyorsa öyle hazırlandık. Gücümüzü biliyoruz ve rakibimizi iyi etüt ettik” dedi. Şimdiden Zagreb’de yapacakları ikinci karşılaşmayı düşünmediklerini aktaran Hırvat teknik adam, “Yarınki (bugünkü) maçı tek maç gibi düşünüyoruz ve o şekilde oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Hiçbir şey futboldan önemli değil

Bilic, Türkiye ile yapılacak maçların, 2008 Avrupa Şampiyonası’ndaki karşılaşmanın intikamı gibi bir hava yaratıldığının aktarılması üzerine, şunları söyledi:  “Hiçbir şekilde o maçı düşünmüyoruz. İntikam çok ağır bir söz. Bize Türkler ne yaptı ki, biz intikam maçı olarak görelim. Ben dahil oyuncularımın hiçbirisi o şekilde bir şey söylemedi. Hiçbir şey de futboldan daha önemli değil.”

Haberin Devamı

Arda Turan için özel bir önlem aldık

Genç teknik adam, önceki akşam yaptığı açıklamada da Türk Milli Takımı’nın topla oynamayı seven iyi bir ekip olduğunu vurgularken, “İçimizde hiçbir korku yok. Futbolcularım bunun gibi büyük maçlara alışkın” dedi. Burak Yılmaz’ın çok formda olduğunu vurgulayan Bilic, “Her mevkide tehlikeli futbolcuları var. Arda Turan da gerçekten çok tehlikeli bir futbolcu. Hem solda, hem ortada, hem de sağda oynayabiliyor. Olağanüstü bir futbolcu olduğundan, kendisi için önlemimizi aldık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!