Neticeye aldanmayın

Güncelleme Tarihi:

Neticeye aldanmayın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

F.Bahçe, özellikle ilk yarıda hiç de iyi bir futbol oynamadan birbirinden farklı avanta iki golle öne geçti. Bu golleri tarif etmek gerekirse, ‘‘Baliç+korner= gol’’ demek doğru olur.

Fener savunması enine top gezdirerek hangi düşenceleri taşıyor anlamıyorum. Orta sahası zayi ilanı vermiş gibi. Garibim Moshoeu tek başına bir şeyler yapmaya çalışan adamdı. Yeni transfer Dimas görev aldığı bu maçta ilerisi için olumlu sinyal verdi. Kemalettin'in ilk yarıdaki oyun tarzı benim futbol anlayışıma olumlu gelmemiştir. İkinci yarıdaki Kemalettin hücumculara yakın oynayıp, takımını da rakip kale önünde çoğalmasını sağlarken, bu kez de iyi not aldı.

Baliç’in sert kornerleri

F.Bahçe çok kötü futbol sergilediği ilk 45 dakikada Baliç'in üst üste kullanmış olduğu sert korner atışları, ilk önce Faruk'un, daha sonra da Högh'ün kafasıyla gole dönüşünce, kötü Fenerbahçe ummadığı bir anda iki farkla öne geçti.

İkinci yarıda savunma ağırlıklı gözüken Sakaryaspor, bu düşüncenin dışına çıkınca Fener'in işi daha da kolaylaştı.

Sağ kanattan Tayfun'un taşımış olduğu toplar olumlu şekilde Sakarya ceza sahasına gönderilirken, Faruk'un kaçırmış olduğu birbirinden kolay iki gol pozisyonuna ilaveten bir direkten dönen şutu ve atmış olduğu üçüncü gol F.Bahçe'ye ummadığı bir skor sağladı.

Sakaryaspor kalesindeki bu üç golde savunmasıyla birlikte kalecileri Veysel'in elbette hataları vardı. F.Bahçe bu tarz futbol oynamaya devam ederse, hiç sanmıyorum ki, bundan sonraki maçlarında böylesine kolay bir galibiyet alsın.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!