Ne savaştayız ne de rakip Alman

Güncelleme Tarihi:

Ne savaştayız ne de rakip Alman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 00:43

Türkiye pazar akşamından beri derbideki centilmenlik dışı hareketleri tartışırken, Arena’da Galatasaraylıların büyük ilgi gösterdiği Bilic, “İkinci Dünya Savaşı’nda değiliz. Karşımızdakiler de Almanlar değil, kulüp taraftarları” dedi.

Haberin Devamı

SLAVEN Bilic, diğer takım taraftarlarının isteklerini geri çevirmenin kendisini daha sıkı bir Beşiktaşlı yapmayacağını belirtip, “2. Dünya Savaşı’nda değiliz ve karşımızdakiler de Almanlar değil” dedi.
Hırvat hoca, Arena’daki derbide G.Saraylıların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu anlatarak, “Diğer takımların taraftarlarıyla konuşmak memnuniyet verici. Oralara gitmemek, isteklerini geri çevirmek beni daha sıkı bir Beşiktaşlı yapmaz” dedi.

Darbeye bağlı sakatlıklar

Takımda yaşanan yoğun sakatlıkların çoğunun darbeye bağlı olduğunu vurgulayan Bilic, “Sakatlıkları tartışıp değerlendiriyoruz. Ama bunu sürekli gündeme getirmek oynayanlara saygısızlık olur. Sakatlıkların bir çoğu darbeye bağlı. İdman sahamızın zemini de ideal bir durumda değil. 12 senedir kullanılıyor bu zemin ve ömrünü doldurmuş. Sezon sonu değiştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘DANY NE BENiM NE DE ÖZEN’İN

G.Saray’dan kiralanan Dany’e yönelik eleştirileri de değerlendiren Bilic, şunları söyledi: “Medya yardımcı olmadı. Taraftar sevmedi, penaltı yaptırdı, puan kaybettirdi diye sormak zaten ters algı yaratıyor. Seçeneklerimiz kısıtlıydı. Biz Dany’i aldık. Şimdiye kadarki performansı benim için iyi. G.Saray maçında penaltı yaptırmış olabilir ama genelinde iyiydi. Kayserspor maçındaki golün analizini yaptık. Gol bütün takımın suçu. Dany ne Bilic’in ne Özen’in ne Can’ın oyuncusu. Dany Beşiktaş’ın oyuncusu.”

Lehimize ilk defa hata yapıldı

BİLİC, Kayserispor maçında rakip lehine bir kırmızı kart ve penaltı kararının verilebileceğini belirterek, “Bu sezon ilk kez bizim lehimize olan hakem hatalarından bahsediyoruz” dedi.

Fazla transfer yapmayacağız

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, bu sene çok transfer yapmayacaklarını açıklayarak, “Yeni sezona kendi stadyumumuzda gireceğiz. Bu seneyi iyi bir yerde bitireceğimizi tahmin ediyorum” dedi. 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği yemeğe yönetici arkadaşlarıyla birlikte katılan Orman, “Rakiplerimize göre çok gerilerden geldik, ama yavaş yavaş farkı kapattık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!