NBA'de hareketli gündem

Güncelleme Tarihi:

NBAde hareketli gündem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2013 11:49

Nefes kesen Miami Heat-San Antonio Spurs final serisinin ardından tatile giren NBA'de gündemi transfer haberleri belirliyor.

Haberin Devamı

'Dünya barışı' dünya turuna mı çıkıyor?
Los Angeles Lakers'ın serbest bıraktığı Metta World Peace (Ron Artest) NBA'e veda edecek mi? NBA'de son günlerin en sıcak sorusu halen cevap bulabilmiş değil. New York Knicks ve Brooklyn Nets gibi takımların Metta'yı istedikleri iddia edilse de Çin seçeneği kariyeri boyunca ilginç tercihleriyle öne çıkan Metta için sıcak bir alternatif. "NBA'deki ilk yıllarımda New York'ta oynamak istiyordum. Ama şu an Çin benim için daha büyük bir macera. Çin'de tekrar 40 ve üzeri sayı ortalamalarıyla oynayabilirim" diyen Metta için Çin'in Shanghai Sharks takımının devrede olduğu söyleniyor.

Copeland Indiana yolunda
Geçtiğimiz sezonu Knicks'de geçiren ve sözleşmesi sona eren Chris Copeland, Indiana Pacers ile anlaştı. Pacers'ın operasyonlardan sorumlu başkanı Larry Bird, Copeland'ı tercih etmelerini onun çok yönlü bir oyuncu olmasıyla açıklarken kendisinden büyük katkı beklediklerini de söyledi.

Haberin Devamı

Nick Young Lakers'ta
Geçtiğimiz sezonu Philadelphia Sixers'da tamamlayan Nick Young, Los Angeles Lakers ile anlaştı. Anlaşmanın ayrıntıları kamuoyuna açıklanmazken Lakers başkanı Mitch Kupchak, Young'ın çok çalışması halinde takımda yeteri kadar süre alabileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!