Naim'i yeniden yaratacağım

Güncelleme Tarihi:

Naimi yeniden yaratacağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

‘‘Benim çocuk’’ dediği Naim Süleymanoğlu'nu Sydney Olimpiyatları'na hazırlamak için Bulgaristan'a davet eden milli takım eski antrenörü Abadjiev, ‘‘Gel bıraktığımız yerden başlayalım’’ dedi.

Bulgaristan Halter Milli Takım Teknik Direktörü İvan Abadjiev, Asenovgrad kentinde HÜRRİYET aracılığı ile Naim Süleymanoğlu'na mesaj gönderip, Bulgaristan kampına davet etti. ‘‘O benim çocuk’’ dediği Naim'i ‘‘Yeniden yaratacağım. Onu, Sydney Olimpiyatları'nda mutlu edeceğim’’ diyen Abadjiev bu sözleri söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Naim'i yetiştiren Abadjiev, olimpiyat şampiyonumuza ‘‘Gel, bıraktığımız yerden başlayalım. İki yıl halterden uzak kalman hiç önemli değil, sen bizim sistemi çok iyi biliyorsun. Seni üç ayda yine şampiyon yapacağım’’ dedi. Naim'in Bulgaristan kampında özel odası ve aşçı da olacağını söyleyen ünlü Bulgar antrenör, ‘‘seni bekliyorum’’ davetini yaptı.

Abadjiev, Türk halterini kalkındırmak için Türkiye'de görev yaptığını ancak Hafız Süleymanoğlu, Fedail Güler ve Ergun Batmaz'ın kendisini istemediklerini de sözlerine ekledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!