Nadal sakatlandı, maç iptal oldu

Güncelleme Tarihi:

Nadal sakatlandı, maç iptal oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 17:36

Rafael Nadal'ın dizindeki sakatlığın nüksetmesi, Djokovic'le yapacağı ve seyirci rekoru kırması beklenen gösteri maçının iptal edilmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Rafael Nadal'ın dizindeki sakatlığın nüksetmesi, Djokovic'le yapacağı ve seyirci rekoru kırması beklenen gösteri maçının iptal edilmesine neden oldu. 14 Temmuz'da Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılması planlanan gösteri maçının biletleri aylar öncesinde satışa çıkmış ve büyük rağbet görmüştü.

Erkekler tenis dünyasının muhteşem ikilisi Rafael Nadal ile Novak Djokovic'in, 14 Temmuz'da Santiago Bernabeu'da yapacağı gösteri maçı iptal edildi. Wımbledon Tenis Turnuvası'na 2. Turda veda ederek, büyük hayal kırıklığı yaşayan Nadal'ın, dizindeki sakatlığın nüksetmesi nedeniyle gösteri maçının iptal edildiği belirtildi.

Hayranlarından özür dileyen İspanyol tenisçi, doktorunun kendisine dinlenmesini tavsiye ettiğini ve bu yüzden gösteri maçına çıkamayacağını ifade etti. Londra Olimpiyat Oyunları'na dek kendisini çok fazla zorlamaması gerektiğine dikkat çeken Rafael Nadal, Djokovic'le yapacağı gösteri maçının ileri bir tarihe alınması için, takvim konusunu görüşeceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Tenisin iki usta ismini bir kez daha karşı karşıya getirecek gösteri maçının biletleri aylar öncesinden satılmıştı. Bernabeu Stadı'nda oynanması planlanan maçta seyirci rekoru kırılması bekleniyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!