Müthiş aşk gelişmeleri

Bugün öğleden sonra Aslan burcundaki Ay, Mars ile kavuşum yapacak ve yüksek potansiyelli bir enerjinin açığa çıkmasını sağlayacak.

Aynı anda Mars, Venüs ile uyumlu etkileşim içinde bulunurken Neptün zıt etki yapıyor ve son derece fantastik duyguların açığa çıkmasına neden oluyor. Aslında ilham ve yaratıcı duyguların da iş başında olacağı bugün, endişeler yaratan hayaller kurmak yerine sanat ve yaratıcı çalışmalar yaparak bu enerjiyi kullanırsanız, dikkat çekici başarılar elde edebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik müthiş gelişmeler açığa çıkabilir.

Gizli yeteneğinizi davet edin

İçinizdeki gizli yeteneğini uyandırmak için onu çağırmalısınız. Yani şuurunuza yükselmesi için davet etmelisiniz. Tıpkı çok önemsediğiniz birini davet eder gibi. Okumak, öğrenmek ve çalışmak içinizdeki yeteneği davet etmeyi sağlar ama bunların hiçbiri yetenek oluşturmaz. Yetenek, doğuştan sahip olduğunuz bir şeydir ve içinizin derinlerinde gizlidir. Yaşamak için ihtiyacınız olan yetenekler, ihtiyaç anında uyanır. İhtiyaçlarınız arttıkça yeteneklerinizi geliştirmek zorunda kalırsınız. Bunun için çalışırsınız. Geliştirmek için çalışırsınız. İhtiyaçlarınız sizi zorladıkça daha fazla çalışır ve daha çok geliştirirsiniz. İhtiyaç olmadığı sürece yetenek de ortaya çıkmaz. Sadece ihtiyacınızı karşılayacak olanlar çıkar. Diğerleri tıpkı kullanılmayan eşyaların depoda durması gibi durur ve depoda duranlar arasında son derece değerli eşyalarda bulunur. Bir gün ihtiyaç olduğunda ortaya çıkarılmak üzere. Ve zaman içinde unutulur. Bir gün ihtiyacınız olduğu zaman sizin deponuzda bulunduğunu da unutursunuz. Sonra ihtiyacınız hafızanızı zorlar ve bir yerlerde olduğu, sizin buna sahip olduğunuz duygusu uyanır. Aramaya başlarsınız. Çok aramanız gerekebilir. Hem de pek çok. Belki de ömür boyu ararsınız ve bulamazsınız. Çünkü nasıl arayacağınızı da bilemezsiniz. İnsanın sahip olduğu yetenekler de böyledir.

Sadece akıl yürüterek, el yordamıyla aramaya kalkarsınız bulamazsınız. O yeteneğe ihtiyacınız olduğu duygusunu içinizde uyandırmalı ve kuvvetli bir istekle davet etmelisiniz. Yani onunla duygusal bir bağlantı kurmalı, onu hissetmelisiniz. Tabii aynı anda ortaya çıkarmak için de çalışmalısınız. Böyle bir davet, içinizdeki yeteneğin şuur düzeyine yükselmesini sağlayacaktır.

Astrolojik ilişkiler

Anlattıklarınız çok ilginç. Ancak kuvvetli bağ olan kişiler arasında sizin sözünü etmiş olduğunuz türden algılamalar meydana gelir. Genellikle anne-çocuk ve kardeşler arasında görülen sempatik bağ, bazen sizin de anlatmış olduğunuz gibi iki kişi arasında meydana gelir. Arkadaşınızı, nerede olursa olsun hissettiğinizi, özellikle başına bir şey geldiği zaman o anı bildiğinizi belirtmişsiniz. Üstelik onun da aynı hassasiyete sahip olduğunu ve sizin üzüldüğünüz veya sıkıldığınız anda telefon ettiğini anlatıyorsunuz. Bu, ikinizin arasında sempatik bağ diye tercüme edebileceğim türden bir bağlantı olduğuna işaret ediyor. Fakat incelediğim yıldız haritanızda güçlü bir Neptün ve Ay etkisinde doğmuş olduğunuz görülüyor. Şayet biraz gayret gösterirseniz, algılama gücünüz daha da yükselir ve sadece arkadaşınız değil, pek çok şeyi algılayabilecek duruma gelebilirsiniz.

RUMUZ: MAROKE
Yazarın Tüm Yazıları