Muhtar Kent'ten Millilerimize tam destek!

Güncelleme Tarihi:

Muhtar Kentten Millilerimize tam destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2016 20:42

Rio Olimpiyatları'nda Fransa ile karşılaşan ve maçı kaybeden A Milli Kadın Basketbol Takımımıza destek geldi.

Haberin Devamı

Rio Olimpiyatları kapsamında Brezilya'da bulunan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı ilk maçında Fransa'ya 39-55 mağlup oldu. Coca Cola CEO'su Muhtar Kent, Coca Cola üst düzey yöneticileri ve eşleri ile birlikte maçı yerinde takip ederken maç sonrası önemli mesajlar verdi.

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Spor Bakanlığı yardımcısı, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Brezilya Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Avrupa Olimpiyat Komitesi İcra Kurulu Üyesi Hasan Arat, Coca Cola CEO'su Muhtar Kent ve Anadolu Grubu CEO'su Tuncay Özilhan'ın da aralarında bulunduğu grup, maç sonrası A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Muhtar Kentten Millilerimize tam destek

MUHTAR KENT: İNANIYORUZ!
Muhtar Kent, takım oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Henüz hiç bir şey bitmedi. Önünüzde maçlar var. İnanıyoruz ki bu maçlarda istediğiniz sonuçları alıp Türkiye'ye mutlu hep birlikte mutlu bir şekilde döneceğiz" dedi. 

Haberin Devamı

Oyuncularımız da bu konuşmanın ardından diğer maçlar için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek galibiyet sözü verdiler.

BAKMADAN GEÇME!