Müdürü Juventus eledi

Güncelleme Tarihi:

Müdürü Juventus eledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2014 01:40

11 Aralık’taki Juventus erteleme maçı öncesi kar temizleme çalışmaları için stada yöneticilerden bile geç gelen G.Saray Tesisler Direktörü Ören görevden alındı. 3 profesyonel direktörle daha yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın önceki gün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, üst düzey 4 profesyonel direktör performansları gerekçesiyle görevinden alındı.
Türk Telekom Arena Stadı ve Tesisler Direktörü Yıldırım Ören, Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu, Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı ve İnsan Kaynakları Direktörü Hülya Tekin, Başkan Ünal Aysal’ın arzusu ve yönetim kurulunun onayı ile görevden alınan isimler oldu. Geçtiğimiz yıl iş için gittiği Ukrayna seyahatinde alem yaptığı gerekçesi ile büyük eleştiri alan Yıldırım Ören’in görevden alınmasına iş performansı neden oldu.

GÖZLER ONU ARADI

Stat müdürü Yıldırım Ören’in yönetim içinde eleştiri almasının en büyük nedenlerinden biri Şampiyonlar Ligi’nde Galatsaray’ın bir üst tura çıktığı Juventus karşılaşması oldu.
Yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Aralık 2013 tarihinde ertelenip 11 Aralık 2013 tarihinde saat 15.00’te oynanan maç için Ören’in yöneticilerden dahi geç bir saatte stada gelmesi eleştiri aldı.
Sabah zemin temizleme ve diğer çalışmalar nedeniyle G.Saray Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Telekom Arena Stadı’na sabah 09.00’da gelmeye başlarken, Stat Müdürü Yıldırım Ören’in herkesten çok sonra, saat12.00’de geldiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!