Mucizeler arasında bir medya patronu

Güncelleme Tarihi:

Mucizeler arasında bir medya patronu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2003 01:07

Şubat ayında Mydonose Showland'de sahnelenmeye başlanacak olan ‘‘Mucizeler Komedisi’’ adlı müzikalde, 11 yıl sonra sahneye çıkacak olan Şener Şen'i projeden çok, gençlerle birlikte olmak heyecanlandırıyor.

Ünlü sanatçı, ‘‘Müzikalde medya patronunu canlandırıyorum, ama bu karakter gerçek bir medya patronu örnek alınarak hazırlanmış değil. Hayali bir kahraman bu. Benim daha önce canlandırdığım karakterlerin birleşimi gibi. Önümüzde üç ay var, karakter şekillenip ete kemiğe gelecek. Kebapçı rolüm için 40 gün eğitim almıştım’’ dedi.

Şener Şen'in güçlü, karizmatik, atak, gözükara ve hayli tuhaf bir medya patronu olan Sefa Yurdakul'u canlandırdığı oyunun teması, ‘‘aşkın gücü’’ üzerine kurulu. Patron Sefa Yurdakul, kendisi kadar tuhaf ekibiyle gündelik yaşamın karmaşası içinde koşuştururken bir gün kendini hayatının tüm akışını değiştirecek olaylar dizisi içinde bulur. Kanalında bir şeyler olmaktadır. Mucizeler, karabasanlar, uçanlar, kaçanlar, iyilikler kötülükler, imkansız aşklar, birbirini izler...

Başlıca rollerini Şener Şen, Meltem Cumbul, Özlem Tekin, Beyazıt Öztürk, Cem Davran, Pamela Spence, Güven Kıraç’ın paylaştığı müzikalde 26 dansçı, 20 oyuncu, 6 akrobat ve müzisyenler yer alıyor. Çarpıcı görsel efektlerin bulunduğu müzikalin yapımcılığını Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu üstlendi. Müzikalin koreografisinde Beyhan Murphy'nin, yazarlığında Kurtcebe Turgul'un, şarkı sözlerinde Tuna Kiremitçi'nin, müziğinde Tamer Çıray'ın, kostümlerinde ise Bahar Korçan'ın imzası var. Müzikal, 18 Şubat 2004'te Mydonose Showland'de sahnelenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!