Milli takımda 3 sakat ikisi kadrodan çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Milli takımda 3 sakat ikisi kadrodan çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 20:07

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Semih Kaya ve Oğuzhan Özyakup, sakatlığı nedeniyle İzlanda maçının aday kadrosundan çıkarıldı.İki oyuncunun yarın İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerindeki ilk maçını 9 Eylül Salı günü İzlanda ile oynayacak A Milli Takım'da, sakatlığı bulunan Semih Kaya kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın yoğun ve hızlandırılmış tedavi programına rağmen 9 Eylül'de oynanacak İzlanda maçına yetişemeyecek durumda olduğu için kadrodan çıkarıldığı bildirildi. Semih Kaya'nın, Danimarka ve İzlanda maçları kampının başında gerçekleştirilen ortopedik muayene ve tetkikleri sonucunda, sağ baldır arka adalesinde "Tip 3A yırtık" tespit edilmişti.

Milli takımda 3 sakat ikisi kadrodan çıkarıldı


İKİ GALATASARAYLI BİRBİRİNİ SAKATLADI

Türkiye A Milli takımının halen devam eden antrenmanında Selçuk İnan sakatlandı. Tarık Çamdal'ın ikili mücadelede sağ ayağına basması üzerine sakatlanan ve yerde kalan Selçuk çalışmayı yarıda bıraktı. Çift kale sırasında acı içinde yerde kalan Selçuk İnan, antrenmanı tamamlayamadı. Arkadaşları Emre, Burak hemen Selçuk'un yanına giderken Selçuk'un ayağına hemen buz tedavisi uygulanmaya başlandı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP DA ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Oğuzhan Özyakup, sakatlığı nedeniyle İzlanda maçının aday kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takım kampına katılmadan önce belinden geçirdiği eski sakatlığı İskoçya'da tekrarlayan Oğuzhan Özyakup, ağrıları artınca tedavisine İstanbul'da devam edilmesi uygun görülerek aday kadrodan çıkarıldı. Oğuzhan'ın, daha önce aday kadrodan çıkarılan Semih Kaya ile birlikte yarın Türkiye'ye döneceği bildirildi.

Milli takımda 3 sakat ikisi kadrodan çıkarıldı


Milli oyuncular Tarık Çamdal ve Ahmet İlhan İzlanda maçı öncesi açıklama yaptılar;

Haberin Devamı

Tarık Çamdal:

Dünya Kupasına gitmek istiyorduk. Grup lideri olarak çıkabileceğimiz gruptu ama çıkamadık. Artık turnuvalara ve 2016 Avrupa Şampiyonasına katılmak istiyoruz. Sağ ve sol kanatta da oynayabilirim bu noktada çekincem yok. Buraya Galatasaray forması ile geldiğim için mutluyum. Türkiyede örnek aldığım kişi Gökhan Gönül...Sol tarafta ise dünyada Lahm'ı çok beğenirim. Milli takımın parçası olmak her futbolcunun hayalidir.Önümüzde İzlanda maçı var, Danimarka karşısında bu maçın provasını yaptık. Kazanmak istiyoruz. İzlanda'ya sadece 1 galibiyetimiz varmış, bir kez daha kazanacağız. Kazanmak istiyoruz. İzlanda, Danimarka gibi sert bir takım. Onlarla oynamamız lazım.

Ahmet İlhan:
Danimarka maçının ilk yarısında çok kötüydük. Bunun da farkında idik. Ancak hocamız Fatih Terim'in yaptığı değişiklikler oyun şekli ve sistemini değiştirdi. Önde basarak galip geldik. İnşallah biz İzlanda'ya karşı da iyi futbolla galip geleceğiz. Milli takımın havası çok güzel. Burada bir aile ortamı var. Çok güzel atmosfer hakim. İzlanda maçı çok önemli bir karşılaşma. Katı savunma yapan bir ekip. Gruplara iyi başlamak istiyoruz. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allahtan rahmet diliyorum. Avrupa Şampiyonasına direk gitmek istiyoruz. Hep son dakika gittiğimiz için bu kez direk gitmek istiyoruz. Müthiş bir aile ortamı yakalandı. Bu ortam bizi başarıya götürecek. Yatmaya bile beraber toplu hareket ediyoruz. Her anı beraber geçiriyoruz. Zor rakiplerimiz var grubumuzda ama Türkiye hakettiği gibi direk çıkacak bu gruptan...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!