Milli boksörler desteğin devamını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Milli boksörler desteğin devamını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2011 12:20

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yapılan 16. Büyük Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda olimpiyat vizesi alamayan Milli Boksörlerimiz, Nisan ayında Türkiye’de düzenlenecek olan eleme maçlarında arzu edilen başarıyı yakalacayaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Dünya Şampiyonası’nda kendilerinden beklenen performansı ringe yansıtamayan Milli Boksörlerimiz adına değerlendirmede bulunan kaptan Caner Sayak, ‘’Kendim ve takımım adına, temsil ettiğimiz ülkemiz ve milletimizden bizden bekledikleri başarıyı onlara hediye edemediğimiz için özür diliyoruz.’’ dedi.

Çok talihsiz bir Dünya Şampiyonası geçirdiklerini dile getiren Milli Takım Kaptanı Sayak, ‘’Bunun değerlendirmesini antrenörlerimizle birlikte kendi aramızda yapacağız. Bizi başarıya götürecek dersleri çıkaracağız. 2011 Ocak ayından Dünya Şampiyonası’nın yapıldığı bu tarihe kadar, bize sunulan çok iyi imkanlara rağmen elde ettiğimiz başarısızlığı, Türkiye Boks Federasyonu’na ve başkanımız Eyüp Gözgeç’e mal edemeyiz.’’ diye konuştu.

Nisan ayında Türkiye’de yapılacak olan olimpiyat elemeleri için daha iyi bir çalışma içerisine gireceklerini vurgulayan Caner Sayak, ‘’Orada olimpiyat oyunları için vize alıp, bizden beklenen başarıyı ülkemiz ve milletimize armağan edeceğiz. Spor Teşkilatımız, Bakanlığımız ve Federasyonumuzun bizlere sunduğu bütün imkanlara teşekkür ediyoruz. Milli Takımı, bu kötü durumdan çıkaracak olan bizlere güvenmenizi istiyor, özür diliyor ve saygılar sunuyoruz. " açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Büyük Erkekler Boks Milli Takım Kaptanı Caner Sayak, Ferhat Pehlivan, Selçuk Eker, Furkan Ulaş Memiş, Fatih Keleş, Onur Şipal, Önder Şipal, Adem Kılıçcı, Bahram Muzaffer ve Denizcan Gökkaya.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!