Milenyum projesi

Güncelleme Tarihi:

Milenyum projesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor Koleji için Belek ve Beldibi arasındaki sahilde en az 100-150 dönüm büyüklüğünde arazi aranıyor. Kırmızı beyazlı kulübün altyapı şubesi de kolej ile birlikte aynı tesis içine taşınacak.

Kumbul, en büyük hayalini gerçekleştirmek istiyor

Kolları sıvadı Antalyaspor Başkanı Bekir Kumbul, 8 Eylül'deki genel kurulda sözünü verdiği Antalyaspor Koleji projesi için kolları sıvadı. Kolejle birlikte altyapı şubesi ve spor okullarını da bünyesinde bulunduracak dev tesis için Belek ve Beldibi arasındaki sahil bandında arazi arayışına girildi. Başkan Kumbul, ön çalışmalar için danışmanları Salih Karakaya ve Ali Sula'ya görev verdi.

En büyük ideali Kumbul, ‘‘En büyük idealim’’ dediği Antalyaspor Koleji projesinde altyapı şubesi ile spor okullarını da aynı çatı altında birleştirmeyi düşünüyor. Bu nedenle Belek ve Beldibi arasındaki sahil bandında aranan arazinin en az 100-150 dönüm büyüklüğünde olmasına önem veriliyor. Kırmızı beyazlı kulübün altyapı şubesi de Antalyaspor Koleji'nin yapılacağı bu tesise taşınacak.

Her branşta spor Kumbul, milenyum projesini şöyle açıkladı: ‘‘Kulüp merkezimiz ve profesyonel takımımız yine Meltem'deki tesislerinde kalacak. Antalyaspor Koleji'nin yapılacağı kompleks içine altyapı takımlarımızın çalışacağı 4-5 saha, kondisyon merkezleri ve sporcularımızın barınabileceği sosyal tesisler kurmayı planlıyoruz. Her branştaki spor okulu çalışmalarımız da bu tesis içinde olacak.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!