Mide problemi var

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, midesindeki sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Ünlü işadamı, geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde mide rahatsızlığı nedeniyle Memorial Hastanesi’ne gitmiş. Zorlu’ya, Gastroenteroloji bölümünde tetkikleri yapılıp, kan örneği alındıktan sonra tahlil sonuçları için öğleden sonra gelmesi söylenmiş. Zaman zaman mide yanmasından şikayet eden Ahmet Nazif Zorlu, şimdi ilaç tedavisi görüyor.

Yazar oldu

Ankara’daki Big Chef’s adlı restoran zincirinin sahibi Gamze Cizreli, yorulmak nedir bilmeyenlerden... Zincirin bu yıl ıstanbul’a uzanmasını istediğini belirten Gamze Hanım, işletmeciliğin yanı sıra yazarlığa da başladı. Tempo dergisinde seyahat ve gurme yazarlığı yapan Cizreli, ODTÜ ışletme Fakültesi’nin son sınıf öğrencilerine Girişimcilik dersi veriyor ve böylece iş hayatındaki başarılarıyla gençlere yol gösteriyor.

Dedeman ödülleri sahiplerini buldu

Dedeman Topluluğu’nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak, madencilik ve turizm sektörlerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 5’incisi düzenlenen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması”nda birinci olan projeler, önceki akşam Dedeman ıstanbul’daki törenle ödüllerini aldı.
Turizm dalında birincilik ödülünü “Türkiye’deki Kent Turizmini ıstanbul Üzerinden Okumak” projesiyle Tunç Tayanç aldı. Murat ve Nazire Dedeman kardeşler, ev sahipliği yaptıkları törende babaları Mehmet Kemal Dedeman adına bir de hatıra defteri açıp davetlilerin duygu ve düşüncelerini yazmalarını istediler. Nazire Dedeman, deftere “Sevgili babam, sensiz geçen 11 yıl ama hep seninle dolu. Her şey için teşekkürler” diye yazdı.

14 şubat’a özel Taner konseri

Town Center Alışveriş Merkezi, 14 şubat’ı coşkuyla karşılıyor. Mekanın sürprizlerinden biri de Taner konseri... Saat 19.00’da başlayacak olan konser, alışveriş merkezinin food-court katında gerçekleşecek.

Merve Gürsel’in Tombakları

Sanat danışmanlığını Beral Madra’nın üstlendiği “Portreler ve Tombakça” sergisi, önceki gün sanatseverlerle buluştu. Merve Gürsel’in tombakları ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin tombaklarla poz verdikleri, Sıtkı Kösemen ile Zeynel Abidin Ağgül imzalı portrelerden oluşan sergi, yaklaşık bir ay kadar Süzer Sanat Merkezi’nde gezilebilecek. Merve Gürsel, çalışmaları için “Tombak, lüksü dillendirmiş, en sıradan olanı bile saray üslubuna uydurmuş. Bugünse tarihi eser olarak tanımlanmış. Sunduğum zamane tombakları, başka bir deyişle ‘tombakça’lar, altı yıl önce başlayan bu dürtülerle ortaya çıktı. Osmanlı’nın kusursuz oranları, biçimleri, küreleri, kubbeleri, kıvrımlı formları, farklı dokuları ve özgün bezeme tarzları, bu güncel tasarımların oluşmasına esin kaynağı oluşturdu. Bu sergi aracılığıyla, günümüzde unutulmaya ve yok olmaya yüz tutmuş olan bu geleneksel el sanatımızı ve bu yöntemle üretilmiş işlevsel eşyaları, portreler eşliğinde gündeme getiriyoruz” diyor.

Love’a ilgi

Ralph Lauren’in yeni parfümü Love’ın tanıtımı, geçtiğimiz gün markanın ıstinye Park’taki mağazasında yapıldı.
Mağazanın koordinatörü Sedef Baran’ın ev sahipliği yaptığı tanıtım davetine özellikle cemiyet hayatının önde gelen hanımları ilgi gösterdi. Davette Meral Yazıcı da iki adet parfüm satın aldı.

ızmir’e ünlü yağıyor

ızmir-Bornova’daki Ooze Venue, müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Carlsberg Bira, Binboa Votka, PowerTürk FM, RedBull Music Academy Radio sponsorluğunda düzenlenecek konser serisi, 20 şubat’ta Teoman ile başlayacak. Bedük, “Dance Revolution” adlı albüm çalışmasıyla 26 şubat’ta sahneye çıkacak. Cem Adrian, yeni albümü “Emir”deki parçaları ızmir’de ilk kez 27 şubat’ta seslendirecek. Ooze Venue’de 6 Mart’ta Emre Aydın, 13 Mart’ta Leman Sam, 14 Mart’ta Ceza, 20 Mart’ta Ezginin Günlüğü ve Bülent Ortaçgil, 27 Mart’ta da Pinhani konser verecek.

Turnuva başlıyor

Her yıl 200’e yakın sporcunun katılımıyla Hillside City Club-Etiler’de düzenlenen Squash ve Racquetball Turnuvası, Wings’in sponsorluğunda bugün başlayacak. Çekişmeli maçlara sahne olması beklenen ve 23 şubat’a kadar sürecek olan turnuvanın birincileri, Wings’ten uçak biletiyle ödüllendirilecek.
Yazarın Tüm Yazıları