Metin Şahin yeniden aday oluyor

Güncelleme Tarihi:

Metin Şahin yeniden aday oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 16:11

Tekvando Federasyonu’nun Başkanı Metin Şahin, 14 Ekim'de yapılacak olağan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

TSYD Aydın Doğan Eğitim Merkezi’nde yapılan basın toplantısında, 2003 yılında Dünya 22’cisi olan takımın bugün ilk beşin içinde, Avrupa’da ise lider olduğunu, tekvando tarihimizde ilk kez Dünya Takımlar şampiyonluğunu kazandıklarını belirten Metin Şahin, “Türk sporunun madalya yükünü taşıyan lokomotif branşların başında geldiğimizi Türk milletine ispat ettik. 2004 yılında 102 bin 759 olan sporcu sayısını 253 bin 242, 384 olan kulüp sayısı 1450, 322 olan antrenör sayısı 2196, 2015 olan hakem sayımız ise 4634 olarak istikrarla sürekli büyüyen ve gelişen büyük başarılı bir aile oluşturdu” dedi.
Türkiye’nin her yerinde yetenekli kişileri bulduklarını, olimpiyatta yarışabilecek kapasitede yeni sporcuların olduğunu yeni Servet’ler, Nur’lar bulduklarına işaret eden Şahin, “3’ncü Olağan Genel Kurulumuzda federasyon başkanı olmam için imzalı teklifte bulunan 200’e yakın delegenin talebi ile tekrar federasyon başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Önümüzdeki dönem hedefimiz el ele, gönül gönüle, tüm tekvando ailesiyle birlikte en ileriye, en yükseklere emin adımlarla ilerlemek” dedi.
Toplantıya Amatör Spor Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Tekvando Federasyonu Asbaşkanı Oktay Duymaz ve Genel Koordinatörü Ramazan Elçin de katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!