Metallica Haziran'da Whitney Ekim'de geliyor

Güncelleme Tarihi:

Metallica Haziranda Whitney Ekimde geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müzikseverler, yaz aylarında yine dev sanatçı ve topluluklarla özlem giderecekler. Geçen yıl The Rolling Stones'u İstanbul'a getiren Ahmet San, bu yıl da bir dizi konser gerçekleştirmeyi planlıyor. İstanbul'a gelmeleri kesinleşen toplukların başında son yılların önemli topluluklarından biri olan Metallica geliyor. Bryan Adams, James Brown, Whitney Houston, İstanbul'a gelecek isimler arasında yer alıyor.

1994 önceki yıllarda da İstanbul'da muhteşem bir konser veren ünlü rock topluluğu Metallica, 13 Haziran'da İstanbul'a geliyor. Metallica konseri Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleştirilecek. Beş yıl önce 38 bin rock severi stada çekerek Türkiye'de yapılmış en başarılı yabancı müzik konserini gerçekleştiren Metallica, bu yıl yine dünya turnesi kapsamında Türkiye'yi sallayacak.

Temmuz ayının bombası ise Bryan Adams. Yapı Kredi Festivali kapsamında ülkemize gelmesi beklenen Adams da 1992 yılında ülkemizde İstanbul Müzik Festivali kapsamında başarılı bir stad konseri vermişti. Natalie Cole, James Brown ve beraberinde gelecek olan Kool & The Gang ve UB40, Temmuz ayında İstanbul'da konser verecek olan diğer isimler. Bu konserlerin organizasyonunu da Ahmet San üstleniyor. Ekononomik güçlüklere rağmen İstanbul'da konser gerçekleştirmenin kendisine büyük bir haz verdiğini söyleyen Ahmet San, ‘‘Geçtiğimiz yılki Rolling Stones konseri beni yeniden umutlandırdı. Metallica'nın ülkemizde çok sıkı bir dinleyeci kitlesi var. Eminim bu konser de bir önceki kadar başarılı olacak’’ diye konuşuyor. San aynı zamanda Eylül ayında uzun süredir planladığı bir organizasyonun hazırlıklarıyla uğraşıyor. Tüm zamanların en iyi gösterilerinden biri sayılan ‘‘Lord Of The Dance’’, Eylül ayında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sergilenecek. San'ın 1999 yılındaki som bombası da Whitney Houston olacak. ABD'li dev sanatçı 8 Ekim'de Abdi İpekçi'de sahneye çıkacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!