Mesut'un gidişi Madrid'i karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Mesutun gidişi Madridi karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2013 11:13

Real Madrid'in Bale transferi sonrasında beklenmedik şekilde Arsenal'e transfer olan Mesut özil, Madrid'de konuşulmaya devam ediyor. Hem taraftarlar hem de Madridli oyuncular Mesut özil'in satışına tepki gösteriyor.

Haberin Devamı

Gareth Bale'in imza töreni sırasında taraftarların Başkan Florentino Perez'e "Bize Mesut'tan bahset" bağrışlarıyla başlayan Madrid'deki Mesut tepkisi giderek büyüyor. İspanyol AS Gazetesi'nin yaptığı ankete göre, Mesut'un takımdan ayrılışına destek veren taraftarların oranı yüzde 33. Yani üç Real Madrid taraftarından sadece biri Mesut'un takımdan ayrılışına onay veriyor.

Mesutun gidişi Madridi karıştırdı

Bale'in imza töreni sırasında Başkan Perez'e tepki gösteren taraftarlar bununla da yetinmeyerek stadyum önünde eylem yapıp, medya kuruluşlarına da "Mesut hangi gerekçeyle satıldı?" mailleri atmışlardı.

"TAKIMDAN AYRILMASI GEREKEN SON OYUNCU"
Takım kaptanı Sergio Ramos'un bugünkü İspanyol gazetelerinde yer alan açıklamaları da Mesut transferinin takımda nasıl bir etki yarattığını gösteriyor. Ramos, Mesut'un takımdan ayrılması gereken son oyuncu olması gerektiğini belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü; "Mesut ve kulüp bir karar verdi. Bu kişisel bir karar ve onun geleceğini ilgilendiriyor. Herkes kendisi için en iyi olanı seçer ve bunu yapmakta da özgürdür. Takımdan ayrıldığı için kızgın değil, üzgünüm."

Haberin Devamı

Mesutun gidişi Madridi karıştırdı

Ramos, geçtiğimiz sezon Deportivo maçının devre arasında hocası Mourinho'dan 'fırça' yiyen arkadaşı Mesut'a destek için formasının altına Mesut'un formasını giymişti.

"ŞAKA GİBİ BİR TRANSFER"
Mesut'un takımdan ayrılışına tepki gösteren bir başka oyuncu ise Arbeloa oldu. Bu transfere çok şaşırdığını söyleyen İspanyol oyuncu takım olarak büyük bir kayıp yaşadıklarını da düşünüyor. "Soyunma odamız için gerçekten büyük kayıp ve şaka gibi transfer."

"O EŞSİZ BİR 10 NUMARA"
Real Madrid'in eski hocası Jose Mourinho da, Mesut transferini 'anlamsız' bulanlardan. Bale ve Mesut transferleri hakkındaki düşünceleri sorulan Jose Mourinho, Mesut'a övgüler yağdırdı; "Özil eşsiz bir futbolcu. Bir kopyasını bırakın kötü bir taklitçisi bile yok. Dünyadaki en iyi on numara."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!