Messi'nin kıskanacağı tek adam

Güncelleme Tarihi:

Messinin kıskanacağı tek adam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 00:23

17 milyon Euro kazandığı Bayern Münih’ten sezon sonu ayrılacak olan Guardiola, yıllık 21 milyon Euro kazanan Lionel Messi ve 20 milyon Euro ücret alan Cristiano Ronaldo’yu gerisinde bırakmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

BAYERN Münih’ten sezon sonu ayrılacağını açıklayan Pep Guardiola, artık sadece dünyanın en çok kazanan teknik direktörü değil, en çok kazanan futbol adamı olmaya doğru gidiyor. Alman ekibinden aldığı yıllık 17 milyon Euro ile en çok kazanan teknik direktör olan Guardiola, Manchester City’e transfer olursa bu rakamı 25 milyona taşıyacak. 

Böylece Pep, 21 milyon kazanan Messi ve 20 milyon kazanan Cristiano Ronaldo’yu de geride bırakacak.

 SEZON SONUNDA 20. KUPAYA HAZIRLANIYOR

2008’de Barça’nın başına yıllık 1.5 milyon Euro’ya geçen İspanyol çalıştırıcı, 8 yılda ücretini 16 katına çıkarmayı da başaracak. Guardiola’yı kusursuz kılan özelliklerinin başında kazandığı kupalar geliyor.
Bugüne kadar Katalan ekibiyle 14, Bavyera temsilcisiyle ise 5 kez kupa sevinci yaşayan Pep, sezon sonunda Bayern şampiyon olursa kariyerindeki 20. kez kupa sevinci yaşayacak.

Haberin Devamı

PREMIER LEAGUE ONUN PEŞİNDE

PEP Guardiola için sadece Manchester City devrede değil. Premier League’den Manchester United, Arsenal ve Chelsea de İspanyol Hoca’yı takımlarının başına getirmek için nabız yokluyor. Özellikle Van Gaal’in performansı sonrasında büyük sıkıntı yaşayan ManU’da kulübe yakın kaynaklar futbolcuların “Mourinho’ya değil, Guardiola’ya ihtiyacımız var” dediğini iddia ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!