Mermerci’den jet davet

Ender Mermerci’nin ev sahipliğinde, dünyaca ünlü Chopard mücevher firmasının önceki akşam SuAda’da düzenlediği lansmana Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’dan özel davetli katıldı.

Günler öncesinden hazırlıklarına başlanan davet, Mermerci tarafından altı yıllık arkadaşı olan ve Yunanistan’ın en zengin kadınlarından biri olarak tanınan Della Rounick şerefine verildi. Davette konuşma yapan Mermerci, gelen herkese hem Türkçe hem de İngilizce teşekkür etti. Davette aynı zamanda Ender Mermerci’nin kızı Yosun’un da doğum günü kutlandı. Partide özel bir gösteri yapan 25 dansçının şovları, davetlilerin beğenisini kazandı. Gecede tanıtılan takılar ise sosyetenin ilgi odağı oldu.

Dört yabancı şarkıcının sahneye çıktığı gecede davetliler çalan müziklerle gönüllerince eğlendiler. Elton John’un vazgeçilmez organizatörü, 14 yıldır Chopard’ın dizaynırlığını yapan Didier Merlin tarafından iki gün süren çalışmalar sonucunda yapılan dekorasyon geceye ayrı bir renk kattı. Tüm detayları için günler öncesinden hazırlıklara başlanan davet için 50 kişilik ekibiyle Fransa’dan gelen Merlin, ana konsepti siyahlar üzerine kurdu. Yer siyah halılarla kaplandı. Altın sarısı duvarlar da özel sarı levhalarla dekore edildi. Davetin öncesinde kokteyl, ardından da yemek düzenlendi. Herhangi bir sahne düzenlemesinin yapılmadığı davette, tüm gecenin müziklerini DJ Aydın yaptı.

Davetin en karizmatik erkekleri Erol Aksoy (üstte) ve arkadaşları tarafından Jack Nicholson’a benzetilen Güneri Cıvaoğlu’ydu.

Davetin, giydiği kıyafetle, makyajıyla ve güzelliğiyle en çok dikkat çeken ismi Ruken Mızraklı’ydı

Ender Mermerci’nin küçük kızı Derin, cesur kıyafetiyle dikkat çekti.

O adam eniştem

Davete tek başına katılan Bettina Hakko, mekan çıkışında sarışın ve uzun saçlı bir adamla görüntülendi. Eşi Cem Hakko’dan ayrıldıktan sonra ilk kez görüntülenen Bettina Hanım arabasına binerken, arabada bekleyen adam gazetecilerle tartıştı. Konu hakkında ertesi gün bir açıklama yapan Bettina Hakko, "O beyefendi benim eniştem olur" dedi.

Eşi Galip Gürel’le evlerini ayıran Berna Hanım davete oğlu Ali Gürel ile geldi.

Halas satıldı

Yıllar önce, Şehir Hatları İşletmesi’ne ait vapuru alıp dekore ettiren Çiğdem Simavi, Halas adını verdiği vapurunu geçtiğimiz ay sattı. Vapuru, Londra’da yaşayan, İngiltere, Avrupa, Uzakdoğu ve Orta Amerika’yla ticaret yapan işadamı Ali Barçman aldı. Ali Barçman, şu sıralar vapuruyla birlikte Göçek tatilinde. Önümüzdeki hafta Miami’ye uçacak olan Barçman, kullanmadığı zamanlarda yatı kiraya veriyor.

Arena’da bir yıldız

Dünya çapında bir hit olan "I’m Every Woman" ile tüm dünyada tanınan Chaka Khan bu gece, İstanbul Arena’da hayranlarıyla buluşuyor. Arif Mardin’in prodüktörlüğünde yaptığı "I’m Every Woman"la yıldızı parlayan Chaka Khan, peş peşe çıkardığı hit şarkıları ve sahne performanslarıyla tüm dünyada rekor sayılabilecek bir hayran kitlesi ulaşmıştı.

Armani açılıyor

Emporio Armani, 21 Temmuz günü Maçka Palas’ta kapılarını açıyor. Mağaza, tüm dünyadaki mağazacılık örneklerinin en başarılıları arasında sayılıyor. Zeminin siyah seramikle kaplı olduğu mağazada, duvarlarda da özel siyah cam kullanıldı. Modern temaların hakim olduğu mağazada, değişik ışık ve gölge oyunlarıyla gizemli bir atmosfer yaratılmış.

Yeni sevgililer tatilde

Ralph Tezman, İzmirli Sanem Kardıcalı adlı güzelle iki aydır flört ediyor. Tezman, geçtiğimiz ay İstanbul’da misafir etmişti Kardıcalı’yı. Geçtiğimiz hafta Çeşme’deki Sheraton Otel’de kalan çift, şimdilerde mavi turda. Mavi tur sonrasında Ralph Tezman, anne-babası Tilda-Erol Tezman’ın Türkbükü’ndeki evinde misafir edecekmiş sevgilisini...
Yazarın Tüm Yazıları