Merkür burç değiştiriyor

Bugünden itibaren Merkür Balık Burcu’nda dolaşmaya başlıyor. Üstelik Ay da Balık Burcu’na giriyor. Böylece Balık Burcu’nun özellikleri güçlü bir biçimde açığa çıkıyor. Çünkü Balık Burcu dönemindeyiz.

Merkür’ün hızlı hareket ettiği bu devre içinde din ve mistik konular üzerine yapılan yazılı ve sözlü çalışmaların gündeme gelmesi mümkün. Saklanılan bilgiler üzerinde yapılacak çalışmalar ilginç gelişmelere neden olabilir. Ayrıca derin düşünceler içine girmek ve bunları derleyip toparlamak için çalışmalar yapmak açısından da uygun bir dönem.

Balık Burcu’nun tipik özelliği olan; aynı zamanda birbirine zıt fikirlerin ve duyguların büyük bir hızla harekete geçtiği bir dönemi işaret eden bu gökyüzü konumundan en fazla Balıklar etkileniyorlar. Yakın çevre, aile bireyleri ve çocuklarla her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu arada dikkat gerektiren konularda biraz dalgın ve unutkan olabileceğiniz için tedbirli davranmalısınız. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilir, ilginç organizasyonların içinde yer alabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan Yengeç ve Akrepler olumlu etkileniyorlar. Böylece fikirlerinizi açıklayabilir, yeni planlar yapabilir ve kararlı davranabilirsiniz. Bu devre içinde ekip çalışmalarında başarılı olabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sert etkiler alan İkizler ve Yaylar ise, bu devre içinde konuşmalarına her zaman olduğundan daha fazla özen göstermeliler. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Düşüncelerinizi açıklamadan önce doğruluğunu araştırın. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmasanız iyi olur.

Kritik konumda bulunan Başaklar’ın ise zihinsel faaliyetleri hızlanıyor. Fakat dikkatinizi tek bir konuya odaklamanız zor olacağı için konsantrasyon eksikliği ortaya çıkabilir. Bu durum dağınıklık ve unutkanlık yaratabilir. Bu nedenle tek bir konuyla ilgilenmenizi tavsiye ediyorum, Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları