Merak ettikleriniz

Rumuz: Karmaşa

İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok zorlayıcı. Sizin de belirttiğiniz gibi çatışmaların yarattığı karmaşık bir süreç içinde bulunuyorsunuz.

Şu sıralarda geri giden Merkür’ün etkisiyle daha derin bir düşünce ve kavrayış içine girmişsiniz. Bu durum pek çok ayrıntının farkına varmanıza ve çatışmaları daha açık bir biçimde görmenize neden oluyor. Tabii bu durum size daha fazla sıkıntı veriyor. Fakat sıkıntılarınızı büyütmek yerine Merkür’ün bu etkisini kullanarak bilincinizi yükseltebilirsiniz. Size bu aşamada üzerinizde kırmızı mercan bulundurmanızı tavsiye ederim. Çünkü kırmızı mercan çatışma ortamlarında bilincinizi yükseltmenize yardım eder. Böylece karışıklık ve zıtlaşmalar içinde bulunduğunuz durumlarda kafanızın karışmasını önler ve kararlı bir tutum içinde bulunmanıza yardımcı olur. Ayrıca bulunduğunuz karmaşa ortamından sıyrılmak için ne yapmanız gerektiğini de düşünebilecek duruma gelebilirsiniz. Aynı zamanda bir türlü cesaret edemediğiniz başlangıçlar yapmanız için de içinizdeki potansiyel güç uyanır ve harekete geçebilirsiniz. Mart ayından itibaren yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir döneme giriyorsunuz.

Rumuz: Yengeç

Kendinizle ilgili tarif ettiğiniz durumun açığa çıkmasına Jüpiter neden oluyor. Şu sıralarda Jüpiter Güneş’inizin tam üzerinden geçiş yapıyor. Hayatı ve içinde bulunduğunuz koşulları derin bir sorgulama içine girmenize neden oluyor. Fakat, fazla derinleşmeyin. Çünkü siz son derece hassasiyeti yüksek, duyarlı birisiniz. Şayet derinleşmeye devam ederseniz depresyona girebilirsiniz. Bu nedenle dikkatinizi dışarı yöneltin ve hedeflerinizin peşine düşün. Böylece Jüpiter’in güçlü etkisini kazanç sağlamak, başarılı olmak için kullanın.
Yazarın Tüm Yazıları