Merak ettikleriniz

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Rumuz: Ay çiçeği

Sizin yükselen burcunuz boğa. Duygularınız güçlü olduğu halde ayaklarınızın yere basmasının nedeni yükselen burcunuzun etkisinden kaynaklanıyor. Ayrıca, parasal konulara yönelik yüksek anlayışınız hem burcunuzdan hem de yükselen burcunuzun etkisiyle ortaya çıkıyor. Dolunaydan etkilenmenizin nedeni hem burcunuzun idareci Ay olduğu için hem de doğum anında dolunay olduğu için... Bu yıl büyük istekler duyacak ve yatırıma yönelik atılımlarda bulunacaksınız. Yalnız aile büyüklerinin ve saygı duyduğunuz yaşlı kişilerin üzerinizde baskısı olabilir. Ancak, bunların sizi çok fazla etkileyeceği söylenemez. Temmuz - ağustos aylarında evlilik arzularınız yükselecek. Yıl sonuna doğru evlenmeniz mümkün.

Ayten Eryılmaz

Doğum yerinizi belirtmediğiniz için yükselen burcunuzu tesbit etmem mümkün olamadı. Güneş'in konumuna göre bu yıl sert etkiler altında bulunmadığını söyleyebilirim. Ayrıca, Satürn'ün olumlu etkilerini alacak ve son derece disiplinli ve kararlı çalışmalar içinde bulunacaksınız. Satürn, üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirebilmenizi sağlayacak. Yaşantınızda istediğiniz değişikliği bu yıl yapabileceğiniz görülüyor.

RUMUZ: Korkuyorum

Doğum anında aldığınız etkiler sizin zeki ve duyarlı biri olmanıza neden oluyor. Yükselen burcunuzu tesbit edemedim. Çünkü, doğum yerinizi belirtmemişsiniz. Bu nedenle ayrıntılı inceleme yapamıyorum. Fakat, endişelerinizin büyük bir bölümü zekanızdan kaynaklanıyor. Fazla ayrıntılı düşünüyor ve düşüncelerinizin sonucunda korku oluşuyor. Şimdi Güneş'inizin aldığı etkiler nedeniyle hayatınızda büyük değişiklikler yapacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Üstelik bunlar köklü ve büyük değişiklikler olacak. Böylece şimdiye kadar edinmiş olduğunuz düşünceler de değişecek. Ayrıca, sözlünüzün doğum anındaki Güneş'in konumu onunla anlaşabileceğinizi gösteriyor. Sizi bekleyen tecrübelerden korkmayın. Karşınıza çıkan olayların sizi geliştirecek olan birer tecrübe olduğunu düşünerek değerlendirin. Böylece kendinizi fazla kaptırmaz ve büyük korkulardan uzak kalmış olursunuz.

Mustafa Özdal Yıldırım

Sizin yükselen burcunuzu da tesbit edemiyorum. Çünkü, siz de doğum yerinizi bildirmeyi unutmuşsunuz. Güneş'in konumuna göre genel olarak bu yıl sizin için atılımlar yılı olabilecek. Zihinsel faaliyetleriniz yükselecek. Ancak, düşünce sisteminizde önemli değişiklikler meydana gelebilir. Bu yıl içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmeye yönelik hazırlıklar yapamaya başlayacaksınız. İsteklerinizin yükseleceği bir döneme giriyorsunuz. Yılın sonlarına doğru istekleriniz iyice belirgin hale gelecek. Hem aşk hem de iş hayatınızda yoğun ve hareketli bir dönem başlıyor. Ancak, yılın sonları ve 99 yılı biraz zorlu geçebilir. Özellikle üzerinizde hissedeceğiniz bazı baskılar nedeniyle hareketleriniz kısıtlanabilir. Ancak, bunları sabırlı ve kararlı davranarak aşabilir ve büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

e-mail: yboran@hurriyet.com.tr




 








Yazarın Tüm Yazıları